Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.04.2011. u 12:00

Kolinda Grabar Kitarović, veleposlanica RH u Washingtonu, nije bila dovoljno dobra hrvatskoj Vladi, ali jest glavnom tajniku NATO-a koji ju je izabrao na natječaju između vrhunskih svjetskih diplomata.

Kolinda Grabar Kitarović, veleposlanica RH u Washingtonu, iznenadila je predsjednicu Vlade Jadranku Kosor imenovanjem za pomoćnicu za javnu diplomaciju glavnog tajnika NATO-a Andersa Fogha Rasmussena. Bivša hrvatska ministrica vanjskih poslova nije bila dovoljno dobra hrvatskoj Vladi, ali jest glavnom tajniku NATO-a koji ju je izabrao na natječaju između vrhunskih svjetskih diplomata. Budući da govori šest jezika, naša je Kolinda Grabar Kitarović jednostavno preobrazovana za hrvatske političke prilike.

Love sitne ribe pod mostom koji ne vodi nikamo

Branko Vukelić, saborski zastupnik, sigurno pozdravlja istragu nad lopovima koji su ukrali slivničke rešetke s mosta Korana. A tko će istražiti zašto je ulupano 50 milijuna kuna u most koji ne vodi nigdje?

Sanader osmislio let za Maltu preko Londona i Venecije

Ivo Sanader, bivši premijer, otkrio je najduži i najskuplji put od Zagreba do Malte, piše Jutarnji. USKOK je istražujući slučaj iz srpnja 2004. primijetio da je državni zrakoplov Challenger 612 na službenom letu iz Zagreba na Maltu išao preko Londona i Venecije. U London je sletio da se premijerova starija kći Petra upiše na tečaj glume, a pritom su bivši premijer, njegova supruga Mirjana i mlađa kći Bruna dospjeli i objedovati. Potom su svratili i do Venecije da bi ukrcali ministra vanjskih poslova Miomira Žužula s obitelji i napokon poletjeli za Maltu, gdje je Žužulov sin proslavio rođendan. Da se nisu žurili zbog rođendana, mogli su u let Zagreb – Malta ubaciti još Madrid, New York, Tokyo, Dubai, cijeli put oko svijeta što bi bio nedostižan svjetski rekord. Za Guinnessa.

Komentara 27

ST
standup
12:06 02.04.2011.

..pa Normalno da ima Sposobnih Hrvata .., nisu svi \"zaljubljeni\" u Balkan..!!...(a ovo gori je bolesno-Ljubomorno napisano, ...ali Pametni cé se Snaci i bez vasíh primitivnih-gluposti )

OB
-obrisani-
12:19 02.04.2011.

od svih tih....JEZIKA.....najvažniji je bio onaj kojim ga je polizala..Sanaderu . bez njega bi bila ....niko i ništa....ko i ...Jadranka Kosor.....

AM
amajda16
09:02 06.04.2011.

Koliko je jezika govorio Sanader,i što je \"rekao\"?.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?