Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.09.2012. u 12:00

U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju iznio je prijedlog da Davor Šuker u HNS-u osnuje tijelo za borbu protiv korupcije na čije bi čelo bio postavljen Hrvoje Maleš

Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, osokoljen uvođenjem reda u kaštelansku srednju školu, ponovno se okrenuo svojoj najpoznatijoj fiksaciji – isušivanju nogometne močvare. U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju iznio je prijedlog da Davor Šuker u HNS-u osnuje tijelo za borbu protiv korupcije na čije bi čelo bio postavljen Hrvoje Maleš, čovjek koji je pokrenuo borbu protiv nogometne mafije. Vodeći ljudi hrvatskog nogometa sigurno su ugodno iznenađeni ministrom. Ima smisla za humor.

Prerušio se u Baltazara i pobijedio u tenisu

Ivan Vrdoljak, ministar graditeljstva i prostornog uređenja, imao je rijetko uspješan tjedan. To se može zaključiti iz njegovih čestih pojavljivanja u medijima. Uz pomoć djelatnika kazališta Tvornica lutaka na trenutak je postao profesor Baltazar i time ispunio dječački san jer je jako volio crtić o profesoru koji je prepun ludih ideja. Osim što se prerušio u Baltazara, vidjeli smo ga pred TV kamerama u znojnoj majici kako trenira skvoš i priprema se za mečeve protiv kolega Zmajlovića i Hajdaš Dončića. Novine su izvijestile i da je odigrao teniski susret protiv ministra Jakovine i pobijedio sa 6-7,6-1,6-3.     

 Željko Kerum mogao bi prekinuti rodiljski dopust

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, četvrti je put postao otac nakon što je Fani Horvat u petak rodila sina.  Sada bi Kerum mogao prekinuti svoj rodiljski dopust. Na poslu nije viđen već puna dva mjeseca.     

Doktorirala na ljudskim pravima, ali se ne može izboriti za svoja

Ivana Radačić, znanstvena novakinja iz Zagreba, diplomirala je s prosjekom ocjena 4,9, potom magistrirala i doktorirala na sveučilištima Cambridge i Michigan, odnosno UCL, gdje je i nagrađena za svoj rad. Sve to, čini se, u Hrvatskoj ne vrijedi suhe šljive. Ovdje već tri godine ne uspijeva izboriti znanstveno zvanje jer „ne pripada ni jednoj grani pravne znanosti“. Da apsurd bude potpun, Radačić je doktorirala na temu – zaštite ljudskih prava.

Komentara 3

KR
krilnik2
16:16 15.09.2012.

Doktorirala na ljudskim pravima, ali se ne može izboriti za svoja /***********************/ Koja su joj to prava uskracena? Trebala bi ju drzava placati da agitira za pederske brakove i abolirane cetnike?

SA
sargu123
22:32 15.09.2012.

Jovanovićev "smisao za humor" je NIŠTA prema Vlaisvljevićkinom ili Sanaderovom ! Ovi potonji su nas sa smješkom pljačkali i osiromašili. Što je najžalosnije........još uvijek slobodno hodaju ulicama Lijepe naše !

MI
miso
10:07 16.09.2012.

Željko Kerum će danas gostovati kod Stankovića. Već smo ga gledali na TV (mislim kod Stankovića). Njegova sestra je gostovala kod Stankovića. Sada je pitanje što to Kerumovi imaju važno poručiti javnosti putem Stanovića i kad će gostovati njegova rastavljenaa supruga i sadašnja (nevjenčana) supruga te koji je termin za gostovanje predviđen za njegovu raniju i sadašnju, te buduću djecu i možebitne supruge i rođake (nije valjda da ima samo jednu sestru)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?