Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.07.2010. u 12:00

Šuker je tu da otpušta, a ne da zapošljava.

Ivan Šuker našao se pod sumnjom da je pogodovao pri zapošljavanju “snahe” Anamarije Gverić na radno mjesto stručnjakinje za marketing u Generalnoj direkciji CO-a. Dvadesetpetogodišnja Anamarija djevojka je Marka Šukera, a tvrdi da je prošli mjesec zaposlena jer ima “iskustva”, a ne zbog veze sa sinom ministra financija. Puka je slučajnost da je tata Šuker predsjednik Nadzornog odbora i da je naložio upravi otpuštanje od 150 do 200 ljudi iz Croatia osiguranja. Šuker je tu da otpušta, a ne da zapošljava.

Prvakinja Europe nema 
kuna u mobitelu
 Sandra Perković, europska atletska kraljica, zamolila je novinare da je ne zovu u Barcelonu jer nema kuna u mobitelu, a roaming je skup. Tako je to kada nastupa za Dinamo, ali ne nogometni, već atletski klub.

Šeksova ljetna terapija plivanjem i betoniranjem
 Vladimir Šeks i ove godine ljetuje u Petrčanima pokraj Zadra iako je mogao kao bivši predsjednik Sabora aplicirati i za korištenje neke od državnih rezidencija po bagatelnim cijenama.
 
Umjesto toga, Šeks se sa svojim osiguranjem kupa na javnoj plaži, a kako mu je liječnik zbog bolova u nozi odredio terapiju plivanjem, svakoga dana prijeđe i do dva kilometra, sve u pratnji dvojice policajaca koji plivaju za njim. Kako javljaju izvjestitelji iz Petrčana, nakon što otpliva svoju maratonsku dionicu, Vladimir Šeks se zaputi u kafić Moro gdje naruči “pivo i lozovaču”.
 
Nije pobliže objašnjeno je li mu terapiju “pivom i lozovačom” odredio liječnik radi cirkulacije, kao ni to moraju li se i policajci u pratnji “betonirati” dok paze na potpredsjednika Sabora.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:18 31.07.2010.

Buco je smiješan lik !

DE
deoderi
16:08 31.07.2010.

Šuker je očito krenuo sa racionalizacijim broja zaposlenih. Otpustio je 150 - 200 zaposlenih jer je skužio da njegova snaha može bez problema zamijeniti njih 200 - tinjak. Time je kompaniji ostvario značajne uštede, pa ga sukladno tome predlažem za menadžera godine. Svi znamo gdje u pravilu završavaju ( Protega, Čović, Kutle, Vrhovnik...).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?