Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.05.2012. u 12:00

Prema mišljenju ministra, ako želi ostati direktor, Malić treba vratiti 200 tisuća kuna otpremnine koju je ne tako davno dobio od iste te tvrtke kao tehnološki višak

Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, postavio je ultimatum Mladenu Maliću, predsjedniku Uprave tvrtke Odašiljači i veze. Prema mišljenju ministra, ako želi ostati direktor, Malić treba vratiti 200 tisuća kuna otpremnine koju je ne tako davno dobio od iste te tvrtke kao tehnološki višak. Ministar Hajdaš Dončić poziva se na svoja moralna uvjerenja što je lijepo čuti, ali je još ljepše čuti tko je Malića imenovao na tu funkciju. Hrvatska Vlada na sjednici prije 20 dana.

Kraj tuluma

Premijer se mora rastati od najboljeg društva na svijetu


Zoran Milanović, predsjednik Vlade, već danima putuje svijetom i ponavlja da se nalazi “u najboljem društvu na svijetu”. Šteta što nakon svake ekskurzije slijedi i povratak kući. A stan u neredu.

Kupujmo belgijsko

Nadanov spomenik kulture u srcu Bruxellesa

Nadan Vidošević, predsjednik HGK, ima odlično razvijen smisao za trošenje novca, podsjeća Nacional posredstvom naših europarlamentaraca koji sve češće odlaze u Bruxelles. Tako je otkrivena manje poznata činjenica da je HGK u rezidencijalnom dijelu Bruxellesa kupila za svoje predstavništvo s troje zaposlenika sto godina staru trokatnicu, inače zaštićenu kao spomenik kulture prve kategorije. Važno je ostaviti dobar dojam na turiste.

Rodbina razbila stereotip

Strina misli da Karamarko priča puno više nego prije

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, stvorio je u javnosti dojam o sebi kao šutljivoj, suzdržanoj i introvertiranoj osobi. Stereotip o Karamarku je široko prihvaćen posvuda osim u njegovom rodnom kraju. Slobodna Dalmacija poslala je reportere u zaselak Karamarko nedaleko Kruševa gdje se nalazi rodna kuća njegovih roditelja i mnoštvo rođaka. Pomalo iznenađuje da je u Karamarcima HDZ izgubio na prošlim lokalnim izborima od HSLS-a, ali još veće iznenađenje doživjeli su novinari u susretu s Karamarkovom strinom Marijom koja je pohvalila Tomu da “puno bolje divani nego prije, prije je samo šutio”. Napreduje u svakom pogledu.

Komentara 4

OS
osica
12:14 24.05.2012.

ma nije ministar Hajdaš Dončić - kriv za imenovanje \"otpremljenog\" - to su krive sigurno, tamo neke tajnice......eto \"...administarcija koja ne radi a prima plaću\"

AM
amato
13:24 24.05.2012.

Više od svega brine činjenica da Karamarko ne može i ne želi ništa dati Hrvatskoj. Radi se o još jednom hrvatskom političaru koji hoće samo uzeti. Još jedan u nizu - budućih bogataša.

LU
luksa
16:00 24.05.2012.

Dončić Maliću sad može učiniti još jednu uslugu i dati mu otkaz. Onda će ovaj po menagerskom ugovoru imati pravo na masnu odštetu i beneficije, a ak ih tuži dobit će i kamatu. Poslije toga prek veze opet će se negdje uhljebit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?