Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23.02.2012. u 12:00

Dok je posao cvao, Milošević je bio “full” gospodarstvenik, a sad se “full” zainteresirao za politiku.

Ivan Domagoj Milošević, bivši potpredsjednik Vlade za investicije, neće ostati zapamćen po pokretanju velikog investicijskog vala. Štoviše, sve češće se pojavljuju napisi o propasti njegova privatnog biznisa s vatrogasnim aparatima Pastor. Sam Milošević ne mari za to pa je novinarki Jutarnjeg odbio komentirati nevolje s Pastorom uz SMS: “Kao što vidite, full sam u politici, obratite se mom partneru.” Dok je posao cvao, bio je “full” gospodarstvenik, a sad se “full” zainteresirao za politiku.

Istina je – predsjednik 
Josipović žmiri na jedno oko

Ivo Josipović, predsjednik RH, ima konjunktivitis od kojeg mu je nateklo desno oko. Svi koji govore da predsjednik pred nekim pojavama voli zažmiriti na jedno oko – posve su u pravu.

Parnica koja se 
vuče već 38 godina

Petar Batur, umirovljenik iz Pridrage, novi je kandidat za Guinnessovu knjigu rekorda. Ovaj 82-godišnjak već 38 godina čeka ishod parničnog postupka koji je pokrenuo 1974. godine. Vrhovni je sud već dva puta vraćao predmet na ponovno suđenje, vođeno je 25 rasprava, a u međuvremenu je umrla polovica svjedoka, odvjetnika i sudaca. Baturu je utjeha da je u međuvremenu zbog povrede prava na suđenje u razumnom roku dobio 20 tisuća kuna.

Vjesnik ugasili Twitterom, a ZOR mijenjaju Facebookom

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, mogao bi uvesti Facebook sjednice sudeći po angažmanu ministara na toj društvenoj mreži. Najprije je ministar Arsen Bauk lajkao status Nenada Stazića da se protivi saborskom pokroviteljstvu komemoracije na Bleiburškom polju, a potom je u istom danu ministar rada Mirando Mrsić na svom FB-profilu objavio kako u četvrtak počinju konzultacije sa sindikatima o izmjenama Zakona o radu. Čini se da od sastanka neće biti ništa jer sindikalci nisu dobili službeni poziv, a poručuju da ne vjeruju u Facebook. Ako je Vjesnik ugašen putem Twittera, hoće li ZOR biti izmijenjen preko – Facebooka.

Komentara 17

OB
-obrisani-
08:33 24.02.2012.

jugo - udboidi, koji su u hdz instalirali i sovu - šeksa i sanadera i vlaisavljevičku, koji su zajedno sa ostalim crvenima, sprovodili i još sprovode detuđmanizaciJU, dekroatizaciJU hdz-a i Hrvatske i korupcijski kompromitirali stranku radi predaje vlasti crvenim jednopartijašima,, sad se još sprdaju sa svima, instaliranjem u vodstvo sumnjivog kadra, povezanog sa direktorskim miljeom bivšeg kugo-sistema, znakovitog dostrukog \"rvacko-domoljbnog\" imena i još znakovitijeg prezimena - milošević.

FI
filipasic
12:21 23.02.2012.

ovaj milosevic cesto koristi rijec FULL, pa svi bi u politiku, nadam se da ce ako milosevic uspije i FULL promjeniti hdz

BO
božidarRH
12:17 23.02.2012.

ne znam kako kako jurkoviću pada na pamet u svojoj tzv. kolumni uopće spominjtai laži i neistine. koliko je meni poznato jučer je milošević sam demantirao ....a i očito je da su to sad plasirali njegovi protukandidat i jer ga se boje....pa i drugim firmama ide loše i nikog nije briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?