Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.07.2013. u 12:00

Kako u posljednje vrijeme, posebno nakon rješenja suca Mislava Kolakušića i presude splitskog suca Vladimira Živaljića, mnogi dijele savjete hrvatskom pravosuđu, najbolje da ministar Miljenić zaposli još stotinjak savjetnika.

Orsat Miljenić, ministar pravosuđa, vjerojatno je rekorder među kolegama po broju savjetnika koje zapošljava. Prema pisanju Expressa, u Ministarstvu pravosuđa zaposlen je savjetnik ministra, tri savjetnika u kabinetu ministra i još 104 osobe s titulom savjetnika na nižim razinama. Kako u posljednje vrijeme, posebno nakon rješenja suca Mislava Kolakušića i presude splitskog suca Vladimira Živaljića, mnogi dijele savjete hrvatskom pravosuđu, najbolje da ministar Miljenić zaposli još stotinjak savjetnika. Teško je sa samo 108 savjetnika voditi brigu o pravosuđu.

Župan istražuje zašto su kupljeni strojevi za palačinke

Vladimir Šišljagić, osječko-baranjski župan, može biti zadovoljan što već godinama državna revizija nema primjedbi na poslovanje županije. Sve je čisto, iako ponešto ni županu nije jasno. Upravo istražuje zašto su sredstvima županije kupljena dva stroja za palačinke navodno vrijedna po 49 tisuća kuna, za umirovljeničke domove za stare i nemoćne osobe u Osijeku i Đakovu. U slast!

Šefica Porezne smanjila bi broj ugostitelja

Nada Čavlović-Smiljanec, šefica Porezne uprave, izjavila je za Jutarnji da „nam ne treba toliko ugostitelja koliko ih danas ima“. A koliko nam treba odredit će, izgleda, državni inspektori, a ne tržište.

Zbog čistog soka 
od ananasa bacili 26.000 kuna

Aida Batarelo, zamjenica splitskog gradonačelnika, zbog štednje odlučila je da se više ne kupuje flaširana voda.

Proračun za osvježavajuća pića probijen je još u Kerumovo vrijeme kada je na sokove potrošeno 124.157 kuna. Mogli su tada proći i bolje, jer je prema Slobodnoj, na natječaj stigla i ponuda 26.000 kuna jeftinija, ali je odbijena jer je u soku od ananasa bilo malo jabuke, a ni sok od borovnice nije bio 100 posto čist.

Sada će piti 100 posto čistu vodu. Iz slavine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?