Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
31.03.2012. u 12:00

Milinović kao da je posve zaboravio da je i sam bio osoba od povjerenja Jadranke Kosor i to ne za Vijeće HRT-a već za neke važnije i odgovornije funkcije.

Darko Milinović, zamjenik predsjednice HDZ-a, verbalno se obrušio na Milana Kujundžića, protukandidata na skorim izborima za šefa stranke. Zamjera mu tako gubitnički mentalitet zbog izbornog poraza u Stenjevcu, članstvo ispred HDZ-a u Vijeću HRT-a te što ga je predsjednica Kosor kao osobu od povjerenja imenovala za svog savjetnika prije izbora. Milinović kao da je posve zaboravio da je i sam bio osoba od povjerenja Jadranke Kosor i to ne za Vijeće HRT-a već za neke važnije i odgovornije funkcije.

Važne vijesti iz međimurske i glutealne regije

Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, moli novinare da točno prenesu kako mu je „operativno odstranjen apsces u području glutealne regije“. Rome iz međimurske regije ovaj puta nije spomenuo.

Milanoviću dobra ocjena jer je veći gurman od Sanadera

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, u prvih sto dana vladavine pojavljivao se u javnosti samo 36 puta, izračunali su u tjedniku Forum otvarajući pitanje što zapravo radi premijer kada ga ne vidimo. Odgovor na to pitanje iluzorno je očekivati od Milanovićeve Službe za udaljavanje javnosti. Srećom, javio se insider Ivan Jakovčić izjavom da Zoran, kako ga on zove, voli sjediti po restoranima, dobro se razumije u hranu i solidno se razumije u vina. Jakovčić premijeru zamjera samo što ne priznaje svjetsku kvalitetu istarskih maslinovih ulja pa “još mora naučiti neke stvari kada je ulje u pitanju”. Nakon prvih 100 dana Milanović je ipak dobio prolaznu ocjenu “jer je veći gurman i bolje se razumije u vina od Sanadera”, kako kaže Jakovčić. Očekujemo još samo snimku iz Marcellina.

Komentara 21

LU
luksa
12:41 31.03.2012.

„operativno odstranjen apsces u području glutealne regije“. To se kod nas zove čir na guzici. Pa u vladi sjedi tek 3 mjeseca, koliko će taj izdržati sjedeći?

SA
sandra30
13:52 31.03.2012.

\"Milinović kao da je posve zaboravio da je i sam bio osoba od povjerenja Jadranke Kosor i to ne za Vijeće HRT-a već za neke važnije i odgovornije funkcije.\" Milinovic opet laze i zaboravlja kao i uvijek, pravi licki medvjed

OB
-obrisani-
12:54 31.03.2012.

jel ono ivkošić zabranio komentiranje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?