Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.03.2011. u 12:00

Za grijanje bazena Milinović je dao ugraditi i solarne kolektore

Darko Milinović, potpredsjednik Vlade, dovršava gradnju svoga obiteljskog dvorca s bazenom u Gospiću na četiri etaže ukupne površine od oko tisuću četvornih metara. Jutarnji list piše da sada stručnjaci vjeruju kako vrijedi više od pet milijuna kuna. Za grijanje bazena Milinović je dao ugraditi i solarne kolektore, što smatra “stopostotnim recesijskim rezom” jer će trošiti manje struje. Štedljivi ministar sada svima govori kako je to “super stvar”. Jest ako imate 53.640 kuna za ugradnju kolektora.

Hebrangovo obećanje za kratko radovanje
Dr. Andrija Hebrang, potpredsjednik HDZ-a, ni dan pošto je pompozno izjavio da više neće u javnosti davati nikakve izjave, u Saboru je žustro branio premijerku. Valjda misli da je sjednica bila tajna.

Umirovljenica opelješila državu Povjerovali bakici da je staž odradila u rudniku
Iva Brzica, baka iz Podstrane kraj Splita, opelješila je državu za 400 tisuća kuna. Punih petnaest godina primala je mirovinu od 2200 kuna i varala hrvatski mirovinski sustav jer je krivotvorila isprave o stažu odrađenom u BiH. Prijevara je otkrivena, piše Novi list, kada su iz BiH javili u HZMO da I. Brzica nema pravo na mirovinu. Našim službenicima njezini papiri nisu bili sumnjivi iako je po njima staž “odradila” u – rudnicima.

Vukelić gubi kontrolu i nad nogometnim klubom
Branko Vukelić, politički tajnik HDZ-a, ubrzano gubi svoju moć. Pošto je ostao bez već dvije ministarske fotelje, sada mu se trese i višegodišnji projekt – NK Karlovac. Zna se da je kao ministar obrane poslao vojsku da punih mjesec dana grade tribine na stadionu, a igračima bi odnekud pronalazio novac za isplatu plaća. Sada pak Jutarnji javlja da u klubu nedostaje dva milijuna kuna, igrači su u štrajku, popularni trener Pamić suspendiran je, a navijači su na klupske prostorije ispisali grafit “Vukeliću, lopove”. Možda bi sada rado poslao vojsku da sredi stanje, ali na svoju žalost nije više ministar obrane.

Komentara 9

KR
kreont
08:46 12.03.2011.

Baba rudarka je samo jedna od nekoliko tisuća takvih. Ja sada ne bi kaznio nju već osobu koja joj je dozvolila mirovinu.

OB
-obrisani-
19:30 11.03.2011.

Bajiću od kuda ovom trećerazrednom liječniku 5 milja kuna? Da nije i on možda odjednom dobio \"bogatog ujaka iz amerike\" koje je eto baš umro i sve ostavio njemu ? ( nasljedstvo fora, pogotovo ženino). Ma vidi stvarno, ne znam baš kako će to proći sve zajedno kad ovi otplivaju s vlasti na svojim nogama, ili kako god žele, ali otplivati hoće... Kako to da se to ne spominje u njegovoj imovinskoj kartici? I zašto nije provedena istraga o više nego sumnjivom porijeklu novca kojim se ta \"kućica\" gradi?

OB
-obrisani-
00:12 12.03.2011.

@ pipnicar \"Valjda bi Hebeang morao zbog indijanaca kao sto je on sutiti u Saboru. \" --- Ma kakvi, neka opet pred Saborom laže da Kosorica prima političare iz EU pa ne može doći pred oporbu, a te sastanke je imala tek sljedeći dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?