Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.04.2011. u 12:00

Susjedi govore da se Milinović neko vrijeme stanom koristio kao – teretanom

Darko Milinović, potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva, u cijelosti je 2008. godine otplatio kredit za četverosobni stan od devedeset četvornih metara u najužem centru Gospića. Informacija koju donosi Slobodna Dalmacija nije osobito aktualna, ali je zanimljivo da je riječ o stanu koji je ministar kupio od Grada Gospića za pedeset tisuća kuna, i to na kredit! Susjedi govore da se Milinović neko vrijeme stanom koristio kao – teretanom, a sada se useljava u novoizgrađenu vilu s teretanom u podrumu.

Nova religija

Rohatinski u anketi popularniji i od Boga

Željku Rohatinskom popularnost je prema anketama pala, ali i dalje na pitanje tko nas može izvući iz krize građani odabiru njega. Rohatinski je u anketi GfK prošao bolje od Vlade, ali i od Boga, koji je dobio četiri posto glasova! Nije još poznato koliko se građana na popisu stanovništva izjasnilo vjernicima u Rohatinskog.

U potrazi za Svetim gralom

Karlovački templar počeo služiti kralju Bunyora

Alfred Freddy Krupa, karlovački profesor i jedan od osnivača Templarskog reda u Hrvatskoj, potražio je sreću daleko izvan svoje zemlje, svog kontinenta i svog reda. Posrećilo mu se u dalekoj Ugandi, gdje je u malenoj kraljevini Bunyoro proglašen službenim slikarom monarhije. Karlovački će templar tako ubuduće služiti “sili Božjoj, kralju Bunyora Rukirabasaiji Agutambi Solomonu Gafabusi Iguru Prvom”, kako glasi prvi dio titule novog Krupina pokrovitelja.

Akcija Srebrnjak

Umirovljeni generali vode bitku za šumski put

Antun Tus, umirovljeni general, u poznim godinama ušao je u bitku za dio teritorija na zagrebačkom Srebrnjaku. Poznati časnik bori se za šumski put koji, doduše, nije njegov, ali smatra da ima pravo na njega. Zbog sudskog spora blokiran je projekt gradnje jedanaest urbanih vila koje je kupivši zemljište zamislio graditi austrijski investitor Wolfgang Lakonig. Prema pisanju Jutarnjeg, austrijskom investitoru nije jasno zašto ne može graditi na svom zemljištu samo zbog susjeda koji mu to osporavaju. General Tus je, naime, u pomoć pozvao susjede, a to su general Martin Špegelj, general Imra Agotić, supruga generala Gotovine Dunja te udovice generala Kučišeca i Miščevića. Bitka za šumski put se nastavlja, a hrvatski generali ne predaju se lako.

 

Ključne riječi

Komentara 16

PO
ponekad
13:07 22.04.2011.

milinović...... pogled koji puno govori ali malo obečava..................

BA
balance
15:22 22.04.2011.

Ovaj covjek ko da je rodjen negdje u Anadoliji!!!!

FL
fliko
12:31 23.04.2011.

Još jedan od onih koji su odričući se svakodnevnog gableca uštedili 5 mil. kuna za kućicu. Baš me zanima njegova porezna prijava, za razliku od državnog odvjetništva. Oni spavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?