Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.06.2011. u 12:00

Bivši predsjednik nedavno je odbio poziv papinskog nuncija Marija Roberta Cassarija na odvojen susret s papom Benediktom XVI. u Zagrebu.

Stjepan Mesić, bivši predsjednik dviju država, govoreći o knjizi “Doba ekonomske diplomacije”, koju je napisao s Jasnom Plevnik, prisjetio se svih funkcija koje je u svojoj političkoj karijeri obnašao i zaključio da je popis prilično dug.

– Dakle, bio sam sve, osim što nisam bio biskup i to vjerojatno neću ni biti – kazao je Mesić na predstavljanju knjige. Neće sigurno, nakon što je nedavno odbio poziv papinskog nuncija Marija Roberta Cassarija na odvojen susret s papom Benediktom XVI. u Zagrebu.

Đelo Hadžiselimović 
odabrao Kosorov HSLS

Đelo Hadžiselimović, urednik na HTV-u, 
politički se aktivirao kao član HSLS-a. Darinko Kosor, predsjednik liberala, nije mogao poželjeti efektniji izborni slogan od – odabrao Đelo Hadžiselimović.

Zaračunali pregled dva mjeseca 
nakon smrti

Ljerka Mlinarić (53) iz Sesveta oplakala je majku prije četiri mjeseca kada je zbog bolesti srca preminula. Premda je pacijentica Nada Luški (80) preminula još u veljači, na njezinu adresu računi iz KBC-a Zagreb stizali su u svibnju te još dva u lipnju. Ljerka Mlinarić, kći preminule, sa čuđenjem je otkrila da joj žele naplatiti račune za pretrage iz travnja, dakle nakon smrti pacijentice. Nisu valjda pregledavali pepeo u urni.

Komentara 24

OB
-obrisani-
12:29 29.06.2011.

Mesić zaključio da 
nikad neće biti biskup ************ HA HA HA HA HA HA A kako kad je kršten u PC ,moguće da bi mogao postati kakav amfilohije ili mitopolit,naime ispunjava kriterije -bradu ima .

TV
tvrdi
12:53 29.06.2011.

Zamolio bih dotičnog da barem prihvati počasnu titulu ako ne pravu biskupa koja bi bila ustanovljena samo za njega i takve kao on. Udbašino stara. Jel piše u toj knjigi kolkom si drukao nevinih ljudi.

MO
mozel
13:44 01.07.2011.

Mesic je KRSCANOFOBIJA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?