Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.03.2011. u 12:07

Stjepan Mesić, bivši predsjednik države, ne miruje.

Stjepan Mesić, bivši predsjednik države, ne miruje. Nakon što mu je propao izlet u Libiju k prijatelju Gadafiju, a nemirno je i u Omanu gdje sultan Kabus bin Said pod pritiskom planira prenijeti nakon 41 godine diktature dio ovlasti na državno vijeće, odlučio se za izlet u Kinu, Rusiju i Kazahstan. Tamo je režim Nursultana Nazarbajeva zasad stabilan pa će predsjednik Nadzornog odbora Ingre pokušati sklopiti posao, po mogućnosti bolji od nedavnog zbrinjavanja onyx antilopa za omanskog sultana.

Hoće li Popijač na 
traktoru blokirati cestu
Ministar Đuro Popijač još nije dobio 25.000 kuna poticaja iz 2010. od Ministarstva poljoprivrede za svoj voćnjak kraj Čazme. Nadajmo se da neće zajahati traktor i blokirati cestu.

Kerum i prijatelji


U Splitu nikad nije bilo bolje, a 
nema se za burek

Željko Kerum, splitski sultan, veselo je na Gradskom vijeću izjavio kako je pod njegovom vlašću “Split u najboljoj situaciji u povijesti”. Gradu je toliko dobro da je mogao poduzetniku Kerumu isplatiti milijun kuna za cestu do njegovog (!) objekta. Kad je tako dobro, neka isplati i dug pekara i gradskog vijećnika Joška Svaguše mesaru Miranu Pelivanu kojem duguje 125 tisuća kuna zbog mesa za burek. Da ne ostane Split bez bureka.

Kako baciti deset milijardi kuna

Uvozimo sve od smokava do 
prazne slame

Petar Čobanković, ministar poljoprivrede, mogao bi osmisliti neke mjere kojima bi se zaustavio uvoz smrznute ribe s Maldiva u Hrvatsku, a o svježim smokvama koje kupujemo u Brazilu da se i ne govori. Godišnji uvoz hrane i pića u Hrvatsku premašuje deset milijardi kuna, piše Slobodna Dalmacija, a pritom valja napomenuti da uvoznici pokazuju veliku kreativnost. Tako kestenje uvozimo iz Maroka, jagode iz Perua, perad s Kajmanskih otoka, luk iz Kine, a jaja iz Amerike. Tu su još popularni danski poriluk, turske masline te libijski češnjak. Uvozimo čak i šibe i slamu. Da imamo što mlatiti.

Komentara 27

KU
kukuriku
13:29 15.03.2011.

Big-BusinessMAN...

OB
-obrisani-
15:14 15.03.2011.

Mesić ne miruje kao što nije mirovao ni poznati partizanski krvolok i ubojica civila iz Orahovice koji se odazivao na TOVARIŠ JOSIP. Ali još malo i prorodnom će selekcijom napustiti ovaj svijet taj burguzni rakunčić. A onda fešta u Hrvatata !! :):):) Do tada nek se burguz veseli isto kao i njegova silikonirana kčerkica direktorica i uživa u milijunima dok hrvatski narod živi na rubu egzistencije. Ali još malo i Sotona će dobiti gozbu.

VO
voda
10:54 16.03.2011.

Bravo i63!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?