Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.04.2012. u 12:00

Vlast je od Mesića dobila packu jer nije zakonski preciznije “regulirala njegovo mjesto u društvu i kako će ga protokol tretirati u službenim prilikama poput otvaranja zasjedanja Sabora”

Stjepan Mesić, bivši predsjednik, napisao je nadahnuti tekst o samome sebi za tjednik Forum u kojem opet nije objasnio odakle mu dva milijuna kuna za kupnju dvaju stanova u Zagrebu premda bi to sigurno zanimalo i javnost i poreznike koji uspoređuju primitke i imovinu građana. Umjesto toga, vlast je od Mesića dobila packu jer nije zakonski preciznije “regulirala njegovo mjesto u društvu i kako će ga protokol tretirati u službenim prilikama poput otvaranja zasjedanja Sabora”. Doista krucijalno pitanje.

Halo, Patria

Nazovi Waltera Wolfa radi liječenja u Mariboru

Franjo Gregurić, bivši premijer, tvrdi da nije s Walterom Wolfom razgovarao o oklopnim vozilima Patrije, nego o liječenju brata u mariborskoj bolnici, ali “razmišlja reći sve što zna o Patriji”. Pa što čeka?

Neobičan slučaj građanina I.D.M.

Ušao u politiku 
i obolio od poštarofobije

Ivan Domagoj Milošević, bivši potpredsjednik Vlade i kandidat za predsjednika HDZ-a, ima toliko visoko mišljenje o sebi da misli kako se zakoni RH na njegovu visost ne odnose. Milošević je, izvještava Novi list, još 5. siječnja 2011. dobio poziv iz Porezne uprave da dođe na razgovor kako bi se utvrdilo odgovara li njegova imovina prijavljenim prihodima. Milošević je prvi poziv posve ignorirao vjerujući valjda da će zauvijek ostati potpredsjednik Vlade, ali nije se odazvao ni na drugi poziv. – Otkad sam ušao u politiku, kad u sandučiću pronađem obavijest da nešto podignem na pošti, ja ne idem to podići. To je moj princip i mislim da ne trebam objašnjavati zašto – kaže Milošević. Doista neobičan slučaj poštarofobije koji bi ipak trebao objasniti, ako ne javnosti, a onda nadležnoj osobi.

Komentara 19

TO
tomicro
12:23 21.04.2012.

Smesicu,gade jedan bradati ,izdajico nad izdajnicima,pokvareni pederu smrdljivi,koj se kura ti javljas????? Smrade jedan,trebalo bi te pod hitnim postupkom smaknut te bradate glave...

PR
pri
14:22 21.04.2012.

dobar si radnik ništa ti ne promiče 10% na plaću plus živjela CENZURA

SO
sotokuco
12:17 21.04.2012.

Pa zar on zaslužuje uopće bilo kakvo mjesto u društvu? Ja bi ga izbrisao iz povijesti, tamo je njegovo mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?