Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.02.2012. u 12:00

Bivši predsjednik ironično je komentirao sastanak na Jahorini predsjednika Srbije, BiH i Hrvatske riječima da će taj skup na vrhu ostat “zapamćen samo po snijegu”, a ne po rezultatima.

Stjepan Mesić, bivši predsjednik, među rijetkim je korisnicima proračuna za rad čijeg se Ureda budžet za 2012. čak i povećao. Odmah je to rezultiralo i povećanom Mesićevom produktivnošću pa je požurio izjaviti nešto državnički korisno. Ironično je komentirao sastanak na Jahorini predsjednika Srbije, BiH i Hrvatske riječima da će taj skup na vrhu ostat “zapamćen samo po snijegu”, a ne po rezultatima. Treba mu vjerovati, ipak je on godinama sastančio na raznim vrhovima. A zapamćen je po vicevima.

S Pliniom Cuccurinom otišlo i milijun kuna poreza

Plinio Cuccurin, bogati čelnik Ladonje, naljutio se na mještane Bala zbog slabe podrške na izborima i - preselio u Rovinj. Bale tuguju, ostale su bez milijun kuna poreza od Plinijeve plaće.

Presudu za nekoliko perilica čekaju 26 godina

Tomo Božinović, poduzetnik iz Đakova, prolazi kroz pravosudni pakao već 26 godina, a sve zbog nekoliko perilica koje je 1986. kupio za kemijsku čistionicu. Perilice su bile neispravne pa je Božinović tužio prodavatelja Antu Goretu ne sluteći da će sudski proces potrajati sve ove godine bez pravomoćne presude, piše Jutarnji. Sudski troškovi odavno su premašili vrijednost perilica, ali Božinović ne gubi nadu u naše efikasno pravosuđe.

Ministrica Holy kao manekenka Toyote

Mirela Holy, ministrica zaštite okoliša i prirode, po dolasku u Vladu izrazila je želju koristiti ekološki automobil kako bi popularizirala hibridne tehnologije. Vrlo brzo ususret joj je izašla tvrtka Toyota Croatia i ustupila na korištenje novi model vozila Prius. Zamjenik ministrice Hrvoje Dokoza ovaj potez objašnjava potrebom da se “napravi analiza ekološke učinkovitosti novog vozila” mada nije jasno kako će tu zadaću ministrica obavljati dok sjedi na stražnjem sjedalu službenog automobila. Jasno je samo da su nakon pjevača, sportaša i manekenki i političari postali zaštitna lica poznatih marki automobila.

Komentara 46

TO
Toni50
12:05 08.02.2012.

Yusipović iu rezultati neka netko normalan nabroji 1 ili 2 rezultata sa kojima se može ponositi i što je to malome čovjeku donjelo 1 lipu ili jednu kunu. Osim troška. ??? Dobro usrečio je Dodiga svojom posjetom koliko teško za za reči i vjerovati normalnima... Jedino a što ne kužim je prozvan najomiljenijeim predsjednikom jel je doveo Tadića i nejgovu pratnju mladiće; u posjet braniteljima , Vukovarcima nažalost samo jedanput i to uz mali trošak za šampanjac i pečene specijalitete sa jadrana !!!

DU
Deleted user
12:38 08.02.2012.

Edi, nemoj pretjerivati, odnosno, umanjivati značenje našeg prodavača sita i rešeta, između viceva znao je on ovome narodu bacati prašinu u oči dok je izdavao domovinu, vicevi su bili paravan dok je mijenjao kape, a imao ih je više od prof. mađioničara. Neka ne bude zabune, ovaj trenutni predsednik nosi ime „ od naroda“ taman kakvo zaslužuje.

CV
crna vrana
12:42 08.02.2012.

Hrvatski porezni obveznici s dva milijuna kuna godišnje , doživotno financiraju ovog vicmahera. To je tek pravi vic kojeg nam je servirala Vlada Jadranke Kosor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?