Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.06.2011. u 12:00

Bivši predsjednik odbio je osobni susret s papom Benediktom XVI. u četiri oka što mu je ponudio papinski nuncij jer je procijenio da će više prostora u medijima dobiti ako se poput uvrijeđene frajle počne žaliti što nije dobio pozivnicu za papin govor u HNK.

Stjepan Mesić, bivši predsjednik dviju država, odbio je osobni susret s papom Benediktom XVI. u četiri oka što mu je ponudio papinski nuncij jer je procijenio da će više prostora u medijima dobiti ako se poput uvrijeđene frajle počne žaliti što nije dobio pozivnicu za papin govor u HNK. Mediji su jedva dočekali ovaj protokolarni skandalčić pa je Mesić poentirao javnim napadima na hrvatske biskupe. Još je 2009. na susretu s papom u četiri oka shvatio da od ogovaranja biskupa Svetom Ocu nema koristi.

Milanovićevo odlučno ništa nakon dugog razmišljanja

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a, na pitanja novinara odgovarao je minutu i pol rekavši dva puta „ništa“ i jednom „ne može“. Onda je nastavio razmišljati bi li ili ne bi otišao na susret s papom.

Vukelićevo selo sve bliže Karlovcu

Branko Vukelić, saborski zastupnik HDZ-a, uspio je izlobirati nastavak gradnje ceste koja spaja Karlovac i njegovo selo Vukmanićki Cerovac. Drugim riječima, jedinstvena građevinska atrakcija, Vukelićev most koji, poput čardaka ni na nebu ni na zemlji, nije spojen ni s jedne strane uskoro će dobiti priključak na cestu D1 i neće više besmisleno stršati u nebo. Za ulazak Vukelićeva sela u Karlovac platit ćemo još 31,5 milijuna kuna.

Ministar zatvorio rodilište da bi imao što otvoriti

Darko Milinović, ministar zdravstva, običnim potezom pera uspio je smiriti pobunu stanovnika Sinja, Makarske, Imotskog i Đakova kojima je prije godinu dana dekretom pozatvarao rodilišta. Kako u trinaest mjeseci ni jedno rodilište nije ispunilo minimalne tehničke standarde, a do izbora i neće, ministar se dosjetio jadu te donio novi Pravilnik o izvanbolničkim rodilištima kojim se omogućuje ponovno otvaranje istih rodilišta. Sada se ministar može hvaliti kako je ispunio obećanje da će se budući alkari ponovno rađati u Sinju, ali je indirektno priznao da rodilišta nije trebalo niti zatvarati. Alkar Milinović – u ništa.

Komentara 15

VE
velikazmija
13:10 03.06.2011.

cenza ne briši -- --trebamo školovati novinare sa osjećajem za naciju-- dali je to moguće dok predavanje drže oni iz jednoumlja za to imamo takvo novinarstvo sramota nekoliko novinara imamo a to se može nabrojiti na prste jedne ruke ---svesve ostalo kat aoul irati u onaj sistem pa nek piš tamo----

KU
kukuriku
14:42 03.06.2011.

..ocíto Papa ne-pada na Mesicéve -kafanske viceve...(pa nimaju ni o cému razgovarati)

PV
Pa Vu Sin
15:54 03.06.2011.

ides cenzura....idemo frizura za onih 90 %.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?