Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica

Mesić legalizira svoju izvanbračnu vezu s Ingrom

Stjepan Mesić postat će član Nadzornog odbora Ingre, privatne kompanije s kojom je i do sada bio u idiličnim odnosima.
13. lipnja 2010. u 12:00 8 komentara 10 prikaza
mesić
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Nema više skrivanja
Upravo je Ingra 2005. godine Mesiću za kampanju donirala 150 tisuća kuna, a Ingra-Mar i Ingra-Gradnja po sto tisuća kuna, dok je tadašnji direktor Ingre Mladen Šarić bio veliki pojedinačni donator. Ne čudi stoga što je Mesić kao predsjednik na putovanja diljem svijeta vodio čelnike Ingre, koji i sada očekuju da im pomogne u širenju na svjetska tržišta. Nikad kraja odrađivanju.


To je bio dobar posao: Ostao bez plaće od pola milijuna eura
Boris Nemšić, direktor VimpelComa, ostao je bez posla, ali ga ne treba žaliti. Imao je mjesečnu plaću od pola milijuna eura, što je više nego što prosječan radnik zaradi u cijelom radnom vijeku.

Peripatetičke dvojbe: Je li Mucalo za “Metafiziku” ili “Nikomahovu etiku”?
Duško Mucalo, intendant splitskog HNK, iznenadio je sve koji su očekivali trivijalizaciju programa. Sudeći prema Mucalovu “Prijedlogu programa rada HNK Split”, ta kazališna kuća izvodit će i filozofska djela! Novi intendant naveo je u svom programu da neće zaobići svjetske klasike kao što je Aristotel pa nam sada ostaje da napeto iščekujemo svjetsku praizvedbu “Nikomahove etike” ili možda uvijek poučnu “Metafiziku”.

Dok još razmišlja koje će Aristotelovo djelo postaviti na pozornicu, Mucalo je već najavio skidanje “onoga groznog asfalta” ispred kazališta i postavljanje kamenih ploča. Za Aristotelove peripatetike.

Zastupnički turizam: Put u vlastitom aranžmanu s državnom plaćom
Ante Kotromanović, saborski zastupnik SDP-a, otputovao je u vlastitom aranžmanu u SAD, gdje će provesti dva mjeseca kako bi usavršio svoje znanje engleskog jezika. Lijepo je što se Ante Kotromanović odlučio na učenje engleskog jezika u Americi, ali je nešto manje lijepo što bi on svoju veliku zastupničku plaću trebao zaraditi sjedeći u saborskim klupama, a ne u nekoj klupi za američke đake prvaše polako sričući: jes, aj ken.

Zoran Vakula
PROGNOZA ZA HRVATSKU
Vakula otkrio kakva bi trebala biti veljača i koliko će biti oborina
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade
  • -obrisani-:

    u normalnomsvijetu sve što se popije i pojede treba da se plati ,jedino inghra to ne radi zbog pomoći sudstva ,a sad se otkrilo i zaštite bivšeg predsjednika,naime ingra je dužna osam milion dolara jednoj međimurskoj firmiu stečaju,a firmu međimursku ... prikaži još!u ćini stoka sitnog zuba koja nije dobila svoj zarađeni novac već desetak godina prokleto da je ovo sudstvo

  • -obrisani-:

    - Što se tiče Mesića ništa novo, samo što se o tom liku ne piše negativno. A ovo sa INGROM je zanemariva sitnicau odnosu na puno još toga drugoga. - Pa pustite Mucala da počne raditi, dajte mu 100 dana ... prikaži još!na od kada bude imenovan, pa ga onda vrijeđajte, ako bude razloga ! - Kotromanović se trebao kod kuće pobrinuti da stekne SSS (srednju stručnu spremu), jer mu znanje engleskog neće pomoći da bude pametniji !

  • vidimškoj:

    Mesić legalizira svoju izvanbračnu vezu s Ingrom. \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Ni prvi ni zadnji koji je oženija ljubavnicu. Stipe,čestitam šta si čovik od riči.