Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.06.2010. u 12:00

Stjepan Mesić postat će član Nadzornog odbora Ingre, privatne kompanije s kojom je i do sada bio u idiličnim odnosima.

Nema više skrivanja
Upravo je Ingra 2005. godine Mesiću za kampanju donirala 150 tisuća kuna, a Ingra-Mar i Ingra-Gradnja po sto tisuća kuna, dok je tadašnji direktor Ingre Mladen Šarić bio veliki pojedinačni donator. Ne čudi stoga što je Mesić kao predsjednik na putovanja diljem svijeta vodio čelnike Ingre, koji i sada očekuju da im pomogne u širenju na svjetska tržišta. Nikad kraja odrađivanju.


To je bio dobar posao: Ostao bez plaće od pola milijuna eura
Boris Nemšić, direktor VimpelComa, ostao je bez posla, ali ga ne treba žaliti. Imao je mjesečnu plaću od pola milijuna eura, što je više nego što prosječan radnik zaradi u cijelom radnom vijeku.

Peripatetičke dvojbe: Je li Mucalo za “Metafiziku” ili “Nikomahovu etiku”?
Duško Mucalo, intendant splitskog HNK, iznenadio je sve koji su očekivali trivijalizaciju programa. Sudeći prema Mucalovu “Prijedlogu programa rada HNK Split”, ta kazališna kuća izvodit će i filozofska djela! Novi intendant naveo je u svom programu da neće zaobići svjetske klasike kao što je Aristotel pa nam sada ostaje da napeto iščekujemo svjetsku praizvedbu “Nikomahove etike” ili možda uvijek poučnu “Metafiziku”.

Dok još razmišlja koje će Aristotelovo djelo postaviti na pozornicu, Mucalo je već najavio skidanje “onoga groznog asfalta” ispred kazališta i postavljanje kamenih ploča. Za Aristotelove peripatetike.

Zastupnički turizam: Put u vlastitom aranžmanu s državnom plaćom
Ante Kotromanović, saborski zastupnik SDP-a, otputovao je u vlastitom aranžmanu u SAD, gdje će provesti dva mjeseca kako bi usavršio svoje znanje engleskog jezika. Lijepo je što se Ante Kotromanović odlučio na učenje engleskog jezika u Americi, ali je nešto manje lijepo što bi on svoju veliku zastupničku plaću trebao zaraditi sjedeći u saborskim klupama, a ne u nekoj klupi za američke đake prvaše polako sričući: jes, aj ken.

Komentara 8

OB
-obrisani-
22:36 13.06.2010.

u normalnomsvijetu sve što se popije i pojede treba da se plati ,jedino inghra to ne radi zbog pomoći sudstva ,a sad se otkrilo i zaštite bivšeg predsjednika,naime ingra je dužna osam milion dolara jednoj međimurskoj firmiu stečaju,a firmu međimurskuu ćini stoka sitnog zuba koja nije dobila svoj zarađeni novac već desetak godina prokleto da je ovo sudstvo

OB
-obrisani-
01:19 14.06.2010.

- Što se tiče Mesića ništa novo, samo što se o tom liku ne piše negativno. A ovo sa INGROM je zanemariva sitnicau odnosu na puno još toga drugoga. - Pa pustite Mucala da počne raditi, dajte mu 100 danana od kada bude imenovan, pa ga onda vrijeđajte, ako bude razloga ! - Kotromanović se trebao kod kuće pobrinuti da stekne SSS (srednju stručnu spremu), jer mu znanje engleskog neće pomoći da bude pametniji !

VI
vidimškoj
15:26 13.06.2010.

Mesić legalizira svoju izvanbračnu vezu s Ingrom. \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Ni prvi ni zadnji koji je oženija ljubavnicu. Stipe,čestitam šta si čovik od riči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?