Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Meblo kuhinje već od 9.989 kn – samo do 31.07.!

kuhinje meblo (1)
Foto: Meblo
1/7
PR
Autor
PR članak
21.07.2011.
u 13:48

U svim Meblo salonima do u tijeku je popust do 25% na Meblo kuhinje Astra i Sphera. Kvalitetna kuhinja kao na skici, duljine 270 cm može biti vaša već za 9.989 kn, a set 4.670,00 kn.

Planiranje i opremanje kuhinje najsloženiji je segment uređenja doma. U odnosu na druge prostorije kuhinja je najzahtjevnija, najsloženija, a vrlo često i najskuplja investicija čije se postiže odabirom odgovarajućih elemenata te njihovim kvalitetnim razmještajem unutar zadanog prostora. Dobro uređena kuhinja trebala bi imati dovoljno prostora za pripremu i konzumiranje hrane, skladištenje namirnica i posuđa, kao i za čišćenje. Stoga je planiranje kuhinje potrebno započeti sa odgovarajućom skicom prostora, uz detaljne podatke o smještaju priključnih ugraditi prozore kako bi u unutrašnjost kuhinje dolazilo što više prirodnog svjetla.

Ukoliko nemate ometati pri radu. Estetika je također vrlo bitan element pri planiranju kuhinje, jer kuhinja nije samo mjesto za spremanje hrane već služi i za druženje, razgovor i opuštanje. Posebno se to odnosi na prostore u kojima je kuhinja spojena sa blagovaonicom, ili pak dnevnim boravkom, što je u ne bude dosadno dok čekaju da pripremite jelo. To se najbolje može postići postavljanjem šanka kao pregrade između kuhinjskog djela i onog za objedovanje. Na taj način moći ćete komunicirati sa svojim gostima čitavo vrijeme dok pripremate jelo te primiti eventalne sugestije koje će Vašim gostima omogućiti još veće uživanje u jelu.

Pravi izbor za trajno rješenje su Meblo kuhinje  Astra i Sphera vrhunske kvalitete koje možete pronaći u svim Meblovim salonima i to uz akcijski popust do 25% - do 31.07. Tako već za 9.989 kn možete dobiti kvalitetnu Meblo kuhinju (duljine 270cm), a set kuhinjskih aparata- ugradbena pećnica, ugradbena ploča, napa, ugradbeni hladnjak već za 4.670,00 kn. Meblo nudi vrlo širok asortiman kuhinja suvremenog, ali i klasičnog dizajna koje odlikuje visoka komponibilnost i prilagodljivost svačijim zahtjevima.

Za planiranje kuhinja u Meblu se koriste kompjuterski progami koji na vrlo brz i jednostavan način mogu simulirati željenu kuhinju u zadanom prostoru. Time je planiranje uvelike olakšano jer odmah možete vidjeti jeste li zadovoljni prikazanim rješenjem. Stručno osoblje u Meblovim salonima uvijek će Vam rado udijeliti savjet te složiti Vašu "kuhinju iz snova". U Meblu možete i dekorativno opremiti Vašu novu kuhinju odabirom iz široke ponude zavjesa, podmetača, dekorativnog posuđa i ostalog kuhinjskog accessoara. Uz besplatnu dostavu (u krugu od 20 km) i montažu Meblo Vam pruža zaista kompletnu uslugu, pa se Vi možete bezbrižno prepustiti Vašim svakodnevnim aktivnostima.

Pored popusta na Meblo kuhinje do 15.08. u tijeki je akcijski popust od 15% na sjedeće garniture iz linije Miotto - http://www.meblo.hr/garniture.

Garniture Miotto odraz su dugotrajne potrage za ljepotom i kvalitetom, kao potrebnim odlikama svake garniture.

Vrhunska koža i tkanina, visokokvalitetno punilo te atraktivan dizajn sastavni su dio ove ponude. Pored dvosjeda, trosjeda, fotelja i kutnih garnitura tu su i sve polpularniji "chaise-lounge-vi" za istinske trenutke opuštanja. Iskoristite navedene pogodnosti i uputite se u najbliži Meblo salon  još danas ili nas posjetite na www.meblo.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?