Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.12.2011. u 12:00

Da i zviždač može imati svoju zviždačicu, potvrdilo se u slučaju Roberta Matijevića, zviždača s hrvatske carine, o čijem je braku u srbijanskim medijima zazviždala njegova supruga Nataša tvrdeći da je od supruga Roberta pobjegla u Srbiju zbog zlostavljanja.

I zviždač ima zviždačicu

Matijević i njegovih tisuću svjedoka

Da i zviždač može imati svoju zviždačicu, potvrdilo se u slučaju Roberta Matijevića, zviždača s hrvatske carine, o čijem je braku u srbijanskim medijima zazviždala njegova supruga Nataša tvrdeći da je od supruga Roberta pobjegla u Srbiju zbog zlostavljanja. Zviždač Matijević tvrdi da je to laž, koju može posvjedočiti tisuću svjedoka. Baš kao što je tisuću svjedoka moglo posvjedočiti istinu u njegovim tvrdnjama o prijevarama u Carini, gdje je Robert uzaludno zviždao i zviždao. Što znači da mu se u svjedoke nije pametno previše pouzdati.

Skuplja pita od tepsije

Izgubio izbore, ali ne i zdravu ekonomsku pamet

Premda je izgubio izbore, Ljubo Jurčić nije izgubio zdravu ekonomsku pamet, pa poručuje pobjednicima da u koncesiju ne daju stare, nego nove, tj. buduće i neizgrađene hidrocentrale. Možda bi ga poslušali da se posluži onom narodnom iz svoga rodnoga kraja – da pita može biti skuplja od tepsije.

Pa kaj

Skromna Snježna kraljica Janica i 
milijun eura

Hrvatskoj nikada ne bi trebalo nedostajati primjera jednostavnosti i skromnosti. Posebno u ova teška vremena. Jedan od njih sigurno je legendarna Janica Kostelić, za koju je njezin otac Ante rekao da je “odlična cura, ali pomalo introvertirana”. 
“Ivicu zanima više stvari. Previše. Evo, gitara. Kod njega to nije tra-la-la-la-la. On vježba gitaru po pet sati. Tako se koncentrira. A kad bih pitao Janicu što ona radi, kazala bi: “Gledam u plafon.” S njom nemate problema “u glavi” ni sekunde. Ona je na Olimpijskim igrama do 6 ujutro diskutirala s Anom Jelušić. Ona ima glavu za sport. Nju ne zanima ni novac. Ja joj kažem: Sutra ćeš osvojiti milijun eura, a ona mi veli ‘pa kaj’”, kazao je Ante Kostelić o svojoj kćeri Janici. 
Zamislite da je Ante razgovarao tako s nekim od aktualnih “remetinečkih stanara”. I oni bi mu na svotu od milijun eura odgovorili – pa kaj! No njima je milijun eura prava sitnica u odnosu na milijune koji su ovih godina isparili iz javnih poduzeća u privatne džepove i crne fondove.

Komentara 12

JA
jamama
13:57 28.12.2011.

je pa darkec kaj je sad ovo ????????????????????????????

MI
mi
15:25 28.12.2011.

Gospon Darko, dajte se počnite baviti istraživačkim novinarstvom. Odite u HŽ. Ima još puno za istražiti.

SK
Skipper
19:38 28.12.2011.

Pa gospon Jurčić - čim se kandiditao dva puta bez veze - ne stoji najbolje sa političkom pameću. A stvar je zarazna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?