Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.10.2011. u 12:00

Zbog svog zemljopisnog položaja RH je nezaobilazna u trgovini između brzo rastućih zemalja Istoka, Kine i Indije, sa Zapadom, SAD ili Brazilom.

Velika otkrića

Nadan Vidošević, šef Hrvatske gospodarske komore, istaknuo je da je “Hrvatska osuđena na uspjeh, prije svega zbog svog zemljopisnog položaja”. “Mi se nalazimo u matematičkom centru Europe”, izračunao je matematičar Nadan i zaključio da nas to čini “nezaobilaznima” u trgovini između brzo rastućih zemalja Istoka, Kine i Indije, sa Zapadom, SAD ili Brazilom. Da se Nadan razumije u zemljopis kao što se razumije u matematiku primijetio bi da je Hrvatsku vrlo lako zaobići. Ali teško je zaobići Nadana.

Sposobnija braća

Pukovniku Sanaderu ima tko potpisati jamčevinu

Ivo Sanader, pukovnik HV, mogao bi se uskoro naći na privremenoj slobodi ako mu sud odobri izlazak iz pritvora uz jamčevinu. Spominje se da bi ona mogla iznositi između 15 i 25 milijuna kuna, što bi bila najveća jamčevina u hrvatskoj sudskoj praksi. Svota je to od koje se svakome zavrti u glavi, ali je još čudnije da su iz Sanaderovog kruga odmah najavili kako će zasad nepoznati dobrotvor iskeširati potrebnu svotu, odnosno založiti nekretnine. Brat Miroslav već je ponudio sedam milijuna kuna dok bi još dvadesetak mogao dodati brat Flavio. Sreća je pukovnika Sanadera što su mu braća zgrtala novce dok je on branio Hrvatsku.

Strikan ne pomaže

Rođaci Zorana Milanovića 
u potrazi za poslom

Zoran Milanović rekao je za Novu TV da mu je više od pola rodbine u Dalmaciji nezaposleno. Slobodna je tim tragom krenula u Glavice i otkrila da to baš i nije istina. Nezaposleni su gotovo svi.

Komentara 5

NE
neverane
15:56 05.10.2011.

Glupost je neizliječiva.Daćemo mi opet isto,ako treba i više.

MA
mar06mir
12:43 05.10.2011.

I ovom ratnom profiteru, mutikasi i mafijasu Vidosevicu ste dali vise od 10% glasova na predsjednickim izborima! Sramota! To sve govori o vama, budaletine jedne glupe!

TA
tarle1
12:56 05.10.2011.

Još \"smo\" v iše dali josipoviću i mesiću, čak dvaputa, pa nikom ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?