Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKRS

Mali dekorativni zahvati za veseli uskrsni ugođaj

uskrs
Arhiva
26.03.2010.
u 14:22

Žuta je boja proljeća jer podsjeća na sunčevu svjetlost i prvo sezonsko cvijeće pa je samim time ključna za Uskrs.

I dok se za božićne blagdane svi rado prihvaćaju dekoriranja prostora, Uskrs obično prolazi samo u znaku obojenih jaja, no ako vam za uskrsni vikend dolaze gosti ili pak samo želite razveseliti obitelj, uz male zahvate dobit ćete poseban ugođaj.

Za početak, žuta je boja proljeća jer podsjeća na sunčevu svjetlost i prvo sezonsko cvijeće te samim time ključna za Uskrs. Bilo da je riječ samo u papirnatim ubrusima koji će vam poslužiti za dekoraciju stola, ili ćete otići korak dalje i žutim ili narančastim plahtama/dekama prekriti dvosjed i fotelje, promjena će odmah biti uočljiva.

Uz uskrsno se vrijeme također vežu zečići i pilići pa je simpatičan dodatak osim ukrasa za dekoraciju s tim likovima stol popuniti i keksima u tim oblicima ili pak čokoladnim jajima.

Imate li djecu, uključite i njih u dekoriranje prostora, a jedini moto neka bude – što šarenije, to bolje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?