Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.05.2011. u 12:00

Tako ćemo ostati zakinuti za nove pothvate hrabrih muževa koji punih novčanika i pušaka kreću po nove ukrase za zid u lovačkoj sobi.

Nadan Vidošević, predsjednik HGK i uprave Kraša, svojim je preciznim metkom u medvjeda vrijednog 76.910 kuna osim nesretne životinje ubio i pravo javnosti da dozna koga će nemilosrdni lovci sljedećeg ucmekati. Na zahtjev neimenovanog, ali dovoljno utjecajnog lovca Hrvatski lovački savez ubuduće neće objavljivati imena onih koji su odstrijelili kapitalne primjerke. Tako ćemo ostati zakinuti za nove pothvate hrabrih muževa koji punih novčanika i pušaka kreću po nove ukrase za zid u lovačkoj sobi.

Šariniću su napisi o poslu sa Sanaderom – bljezgarije

Hrvoje Šarinić, bivši predstojnik Tuđmanova Ureda, nazvao je “bljezgarijama” napise Dnevnog avaza da je jednom pokrenuo biznis sa Sanaderom u RS-u. Navodni je biznis, inače, propao.

Plesačici u striptiz-baru gurao bananu u stražnjicu

Bruno Horvat, predsjednik Turističke zajednice Požege, bivši dopredsjednik Nacionalnoga odbora Mladeži HDZ-a i u posljednje tri godine član SDP-a, na neobičan način promovira turističku ponudu svoga kraja. List 24sata objavio je niz fotografija na kojima razuzdani Horvat luduje u striptiz-baru ne libeći se plesačicama na šanku gurati bananu u stražnjicu. Možda nije idealan političar, ali za promociju seks-turizma dao je sve od sebe

Zovite Nadana da ucmeka varana

Goran Kovač, dogradonačelnik Ploča, koordinira široku akciju lova na opasnog guštera veličine dva metra koji plaši stanovnike Komina. Mještani strahuju da je riječ o otrovnom varanu, komodo zmaju koji je nekome pobjegao i sada pušta zastrašujuće krikove. Predstavnici Grada Ploča, policije i drugih institucija dojave građana shvatili su ozbiljno i sazvali hitan sastanak da spriječe uznemirenost stanovništva. Jedno je od rješenja svakako da u pomoć pozovu barba Luku, ali se najefikasnijim čini angažirati Nadana Vidoševića, hrabrog lovca bez mane, koji će nakon golemog medvjeda s lakoćom upucati i dvometarskog varana.

Komentara 7

SV
sveznalica100
12:42 25.05.2011.

Ti koji ne žele da im se imena objave uz trofeje i nisu pravi lovci, već lopuže i prevaranti puni pokradene love, dok istovremeno pravi lovci ( koji, bw, i brinu za prirodu , a ne samo ubijaju, kako bi to neki htjeli prikazati) više ne mogu doći u posjed takvih kapitalnih trofeja, jer od plaćanja istih (za što ovi potonji nisu u prilici) lovačke udruge plaćaju državi koncesije za korištenje lovišta u kojima stalni članovi dobro debelo rade i hrane divljač, a onda im bagra dođe s lovom i pokupi trofeje, jer od članarina nisu u stanju nahraniti nezasitnu nam državu i njena ministarstva i urede u kojima sjede debelokošci koji bi zapravo trebali postati nečija lovina (mislim na DORH i mup).

AN
Antiflašist
14:45 25.05.2011.

Vecina tih \'lovaca\' zeljnih krvi, 90\' nije ni bilo blizu fornta, onda nisu znali s oruzjem i bili su mirotvorci pa im je oruzje bilo fuj. Dabogda se svi medusobno ustrijelili.

KN
knjoupek
07:27 26.05.2011.

Kakva junačina naš Smradan,ne gine mu velered kralja zvonimira za smaknuče mrskog mu međeda,a taj junački pothvat bit če opjevan na kraševim proizvodima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?