Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nuštar

Glasovali i korisnici Doma za psihički bolesne odrasle osobe

sibenik,glasovanje,izbori,portal (1)
Duško Jaramaz/PIXSELL
19.05.2013.
u 19:58

- Mislim da je jako dobro što je vlada tako odlučila jer se ljudima na taj način vraća dostojanstvo, a to njima jako puno znači - kaže Nenad Lučanin, ravnatelj Doma za psihički bolesne odrasle osobe Nuštar.

Danas su glasovali i to po drugi put, i korisnici Doma za psihički bolesne odrasle osobe u Nuštru kojima je oduzeta radna sposobnosti. Na nedavnim izborima za zastupnike u Europskom parlamentu kada su prvi put imali pravo glasovati i te osobe, izborno mjesto je bilo u Domu.

- U našem Domu je 50-tak osoba kojima je oduzeta radna sposobnost i oni su s oduševljenjem dočekali odluku vlade da im se dozvoli glasovanje i to pravo su svi i iskoristili. Danas su također obavili svoju građansku dužnost, ali su organizirano u skupini ili pojedinačno uz pratnju dežurnog osoblja išli na biračko mjesto u Nuštar. Mislim da je jako dobro što je vlada tako odlučila jer se ljudima na taj način vraća dostojanstvo, a to njima jako puno znači - kaže Nenad Lučanin, ravnatelj Doma za psihički bolesne odrasle osobe Nuštar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije