Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima nade

Žene, ovu su savjeti kako da pomognete svom muškarcu kad uđe u krizu srednjih godina

muškarac, žena, krevet, seks, ljubav, piđama (1)
Foto: Thinkstock
20.03.2014.
u 09:38

Upućujte mu komplimente, flertujte s njim, dodirujte ga na senzualan način, češće mu se smiješite.

Razina testosterona - hormona koji je osnovni pokretač muškog libida - s godinama se prirodno smanjuje. Također, mnogi muškarci u srednjim godinama života počinju zbrajati životna dostignuća, fizički izgled i svoju privlačnost - i to rade na isti način kao i žene.

To je i razlog zbog kojeg neki sredovječni muškarci testiraju svoju privlačnost na mnogo mlađim ženama! Ovdje je zapravo riječ o bolnoj, ali prolaznoj fazi života.

Razmislite o načinima na koje pokazujete svom partneru da vas još uvijek seksualno privlači. Upućujte mu komplimente, flertujte s njim, dodirujte ga na senzualan način, češće mu se smiješite.

No najvažnije je da ne očekujete da vam uzvrati na isti način - barem ne na početku. Ukoliko je on zadovoljan sobom, uzvratit će vam na pravi način.

>>Evo zašto vas privlače emotivno nedostupni muškarci

>>Hranom do boljeg seksa! Ovo su namirnice koje će razbuktati strasti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije