Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajete li se?

VIDEO Evo koji su horoskopski znaci flegmatici, a koji su eksplozivni

Sreća
Foto: Thinkstock
23.05.2015.
u 10:21

Rak, Ribe i Škorpion su flegmatici. Osjećajni su, izdržljivi i jako prijemčivi. Podložni promjenama raspoloženja i utjecaju okoline. Nježne osjećaje teško i sporo izražavaju na van.

Horoskopske znakove možemo grupirati na osnovu nekih zajedničkih karakteristika, jedan od njih je grupiranje po temperamentu.

Vatreni znakovi

- Ovan, Lav i Strijelac su koleričnog temperamenta. Vatreni su, strastveni entuzijastični i samodovoljni. Njihovi jaki osjećaji naglo izbijaju na van.

Zemljani znakovi

Bik, Djevica i Jarac su melankolični. Oni su praktični, racionalni, konzervativni i senzualni. Njihovi jaki osjećaji se javljaju polako i teško izražavaju na van.

Zračni znakovi

Sangviničnog su temperamenta - to su Blizanac, Vaga i Vodenjak. Komunikativni su i intelektualni. Imaju nježne osjećaje koji se brzo manifestiraju.

Vodeni znakovi

Rak, Ribe i Škorpion su flegmatici. Osjećajni su, izdržljivi i jako prijemčivi. Podložni promjenama raspoloženja i utjecaju okoline. Nježne osjećaje teško i sporo izražavaju na van.

 

>>VIDEO Ovo su horoskopski znaci koji su egoistični, tvrdoglavi i teško se mijenjaju

Komentara 2

JR
Jean Renault
11:08 23.05.2015.

Čista laž , nisam flegma ekpslozivan sam kao atomska bomba i udar cunamija.

Avatar Perica1
Perica1
11:41 23.05.2015.

Ja sam koza po kineskom i osjećam se dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije