Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi više izlaziti

Spoj iz noćne more: Nakon ručka s potencijalnim dečkom završila u bolnici i ostala bez posla

spoj
Foto: Thinkstock
13.03.2017.
u 19:14

Za sve je kriv muškarac s kojim je izašla, Bradley van Outen, koji ih je vozio na ručak

Spoj iz noćne more imala je 26-godišnja Carrie-Anne Knox koja je nakon deset godina odlučila izaći s drugim muškarcem nakon što se razišla od oca svoje djece.

Nakon spoja završila je s teškim ozljedama u bolnici, a izgubila je i posao. Za sve je kriv muškarac s kojim je izašla, Bradley van Outen, koji ih je vozio na ručak.

Naime, Bradley van Outen radio je vanjske poslove oko njezine kuće u engleskom gradu Bournemouth. Primijetio je zgodnu brinetu i nekoliko puta je pitao da izađu van. Ona je pristala otići na ručak, no zbog toga je kasnije požalila.

Čim su napustili restoran u kojem su ručali, Bradley van Outen automobilom se zabio u drvo. Carrie-Anne je taman vezala pojas.

– Udario je u drvo i osjetila sam kako letim prema vjetrobranskom staklu. Imala sam stakla u glavu, a moje kose i trepavice su kasnije našli u puknutom staklu. Liječnici su mi kasnije rekli da nisam imala pojas oko ramena da bi vjerojatno poginula. Kada sam pogledala svoju ruku vidjela sam da nešto nije u redu – priča 26-godišnja majka dvoje djece.

– Rekao je 'oprosti, ali moramo otići'. Rekla sam mu da se ne mogu pomaknuti i da ne idem nigdje. On je izašao iz auta, otvorio moja vrata i izvukao me za ruku koja mi je bila slomljena. Toliko me zaboljelo da sam pala u nesvijest – dodala je. Kada se probudila, otkrila je da je muškarac pobjegao s mjesta nesreće, a ona je zaradila operaciju ruke od koje se još oporavlja. Zbog teške ozlijede ruke ne može više raditi posao frizerke.

Van Outen je kasnije na sudu priznao nesreću te je dobio dvije godine zatvora.

– Užasno mi je teško cijelo vrijeme i to što je on završio u zatvoru ne pruža mi zadovoljstvo – priznaje 26-godišnjakinja. 

>> Rekla mu da neće izići na drugi spoj s njim, no onda je uslijedio šok: Mislila sam da se samo šali

Komentara 3

Avatar acivij
acivij
19:34 13.03.2017.

" Imala sam stakla u glavu" "Novinar", si od Niš ili od Pirot?

DU
Deleted user
20:42 13.03.2017.

i nekoliko puta je pitao da izađu van... i da ne idem nigdje... Karolina, kaj se pak događa? Plus... Outen je kasnije na sudu priznao nesreću... valjda krivnju, nesreća je polazna činjenica?

TU
TU
06:49 14.03.2017.

Pojas se veže prije kretanja vozila. Kad je vezan pojas nemožeš udariti u vjetrobran glavom, ako auto nije smrskan do kraja. Dakle netko laže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije