Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije nego što postane ozbiljno

Pitanja koja si morate postaviti ako ste se zaljubile u razvedenog muškarca

muškarac, žena, seks, ljubav
Foto: Thinkstock
14.05.2014.
u 20:30

Pročitajte što biste trebali znati o njegovu razvodu prije nego što i službeno postane vaš partner.

Prije nego što se odlučite upustiti u vezu s muškarcem koji je razveden, morate provesti malo istraživanje.

Pročitajte što je ono što biste trebali znati o njegovu razvodu prije nego što i službeno postane vaš partner.

Kada se razveo?

Kada razmišljate o vezi s razvedenim muškarcem, ne smijete brzati. Saznajte koliko je vremena prošlo otkako se razveo. Ovo će vam pružiti uvid u to što je radio s drugim ženama i koliko ih je imao nakon razvoda. Također, pomoći će vam da shvatite jeste li mu samo usputna afera ili je zaista emotivno spreman hodati s drugima.

Razlog zbog kojeg se razveo

Ovo je zapravo nepotrebno naglašavati, ali jako je važno da znate zašto se razveo. Možda vam to neće biti lako otkriti, ali objasnite mu da ne želite biti s njim u ozbiljnoj vezi dok to ne podijeli s vama. Provjerite preko prijatelja je li njegova priča točna.

Koliko je emotivno stabilan

Promatrajte ga kako se ophodi prema vama, kako reagira na neka vaša pitanja i postupke. Jer, ako uletite u vezu s muškarcem koji još uvijek nije prebolio razvod, vama će biti još gore. Ne treba vam netko tko je još uvijek emotivno nestabilan i boji se ponovo vezati.

U kakvim je odnosima s bivšom ženom?

To vam možda ne izgleda kao nešto bitno u početku, ali kako budete išli prema ozbiljnoj vezi, njegov odnos s bivšom može utjecati na vas. Jesu li i dalje ljutiti jedno na drugo ili su nastavili živjeti svoje živote? Je li i dalje u kontaktu s njom, a ako jest, primjećujete li je li emotivno vezan za nju?

Je li spreman nastaviti dalje?

Moguće je da on želi hodati s vama samo zato da bi brže prebolio razvod. To nije dobar razlog i svakako nije fer prema vama. Ako vam se zaista sviđa, onda obratite pažnju na to što točno hoće od veze s vama.

>>Ljubav je slijepa, zato pazite na ove znakove koji će otkriti da izlazite – s pogrešnim!

>>Nives objavila svoju 'bolnu, golu istinu' o razvodu: Nisam toliko luda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije