Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripazite

Pet muškaraca s kojima nikad ne biste trebali započinjati vezu

partneri
Arhiva Večernjeg lista
22.08.2010.
u 11:31

Neka pravila uvijek postoje, pa iako se nekad volite prepustiti spontanosti, dobro je imati na umu neke 'opasnosti'

Iako je zabranjeno voće uvijek najslađe, postoje neke granice koje je najbolje poštovati ako ne želite stradati u vezi. Kakve muškarce svakako treba izbjegavati? Donosimo vam pet primjera, a vi odlučite hoćete li se savjeta pridržavati.

S kojim muškarcima nikad ne biste trebali započinjati vezu:

1. Vaš šef
Možda vam se čini primamljivo hodati s vašim šefom, pa tijekom radnog vremena izmjenjivati seksi poglede i nezamjetne dodire. Tko zna, možda vas privlači i činjenica da ćete imati određene povlastice zbog toga. No, pogledajte to s druge strane - ako stvari krenu naopako u vezi, možda ostanete bez posla. Rizik se ne isplati.

2. Bivši dečko vaše najbolje prijateljice
Bez obzira kako se usamljeno osjećali, ovo definitivno nije dobra ideja. Osim što je ovo izravno kršenje nepisanih pravila o ženskom prijateljstvu, može vam donijeti čitav niz neugodnih situacija. Razmislite, biste li mogli s najboljom prijateljicom razgovarati o seksu s - njezinim bivšim dečkom? Sve u svemu, klonite se bivišh vaših prijateljica.

3. Najbolji prijatelj vašeg bivšeg dečka
Ova je kombinacija gotovo jednako loša kao i prethodna. Toliko je muškaraca s kojima biste se mogli 'spetljati', a da nemaju nikakve veze s vašim bivšim. U ovoj verziji kad-tad ćete morati naletjeti na svog bivšeg, a to nije najbolja stvar za vašu novu vezu.

4. Najbolji prijatelj vaše majke ili oca
Neke žene, istina, vole starije muškarce i u tome nema ništa loše. Takvi im donose sigurnost. No, ako ste jedna od njih, bilo bi mudro zaobići sve prijatelje svojih roditelja. Treba li vam za ovo uopće objašnjenje?

5. Vaš profesor
Ovo je u razini s hodanjem sa šefom. Osim toga, ova kombinacija zasigurno krši sva pravila fakulteta. A svaki put kad dobijete odličnu ocjenu, pitat ćete se jeste li je uistinu zaslužili...

Ključne riječi

Komentara 9

CB
cba
17:05 22.08.2010.

1. Sanader 2. Šeks 3. Šuker 4. Milanović 5. Pupovac...

BO
bomba
11:02 23.08.2010.

Samo jedan nije dobar za vezu a to je onaj koji ne može ženu zadovoljiti.

OD
odisej
19:20 22.08.2010.

1.Dikan 2.Gotovac 3.Kerum 4.Mamic 5.Mravak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije