Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provjerite

Ovo su znakovi da je dobar ljubavnik

ljubavni par
Foto: Thinkstock
05.04.2014.
u 19:15

Muškarac kojeg vrijedi sačuvati maksimalno se trudi da održi vaše zadovoljstvo koliko je to potrebno

Muškarac kojeg vrijedi sačuvati maksimalno se trudi da održi vaše zadovoljstvo koliko je to potrebno - obično dok ne doživite orgazam.

Idealno, on će to činiti tako da ne osjetite pritisak, a to obično zahtijeva strpljenje. Ako sve to predugo traje, kao što je obično slučaj s nama ženama, i oboje se umorite, njegov ohrabrujući prijedlog:

“Hoćemo napraviti kratku pauzu?” može napraviti čuda.

 

Na krilima ponosa

Zbog njega se osjećate tako sigurni u sebe, jer vas potiče da budete na vrhu tijekom seksa. Objektivno, za većinu žena ova poza je prilično izazovna, naročito s muškarcem s kojim nisu dugo u vezi: svi

dijelovi tijela potpuno su izloženi njegovom pogledu! Ipak, u ovoj pozi seks je najuzbudljiviji, što muškarac kojeg vrijedi zadržati dobro zna i zato vas ohrabruje na primjer obasipanjem poljupcima.

>>Želite strastveni seks, a ovo ne radite? Što čekate?

Komentara 2

RA
rab555
20:23 05.04.2014.

nisam procitao gluplji clanak

DU
Deleted user
20:43 05.04.2014.

?Pametan savjet za sve ljubavnike OK.Pokušaj zadržati što duže da se ne popiškiš,samo za vježbu...na isti način dame vježbaju "čarobni stisak"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije