Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgovarajte ih često

Ovo su riječi koje biste trebali izgovarati u svakoj vezi

šaputanje
Foto: Thinkstock
1/2
10.04.2014.
u 07:15

Probajte ih ponavljati svakodnevno. Bez obzira na to što ih je vaš partner čuo već milijun puta

Kako postoje riječi kojima možete uništiti svoju vezu ili brak, isto tako postoje i one koje ih mogu ojačati i dodatno vas zbližiti s partnerom.

Probajte ih ponavljati svakodnevno. Bez obzira na to što ih je vaš partner čuo već milijun puta.

Molim! – Nakon nekog vremena partneri počinju zaboravljati cijeniti onog drugog i tako zaboravljaju na najvažnije riječi kojima će dokazati poštovanje i pristojnost. Prema tome, koliko god zaboravili na ovu riječ, trudite se koristiti ju što češće.

Hvala! – Rijetko ovo izgovaramo bez obzira na to tko je u pitanju, ali ovom riječju pokazat ćete partneru da ga cijenite i da cijenite ono što on radi za vas.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Oprosti! – Kada ljudi dugo hodaju ili su dugo u braku, zaboravljaju partneru reći „oprosti“ kada nisu u pravu. Uglavnom se događa da se inate jedno drugom i da rijetko kada upotrebljavaju ovu riječ. Sada imate razlog što češće ju koristiti.

Volim te! – Iako se to podrazumijeva, vaša veza će biti jača kada izgovorite kako volite partnera. Njemu će to puno značiti.

Kako? – Ovako ćete započeti razgovor sa svojim partnerom i pokušati saznati o čemu i na koji način on razmišlja. Jako je bitno u svakoj vezi da imate komunikaciju.

>>Podignite mu ego s ovih 5 izjava na koje pada svaki muškarac

>>Evo kako da provjerite je li vrijedan vaše pažnje


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije