Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razotkrivanje

Ovo su najiritantnije stvari koje radimo u spavaćoj sobi

Par u sobi
Foto: Shutterstock
09.07.2015.
u 07:45

Svatko ima neke navike, svjesne ili nesvjesne, koje mogu osobu s kojom dijeli životni prostor dovesti do ludila. Ili do prekida veze

Ako vas upitamo uživate li buditi se pored osobe koju volite, zasigurno ćete reći: "Naravno, kakvo je to pitanje?"

Ipak, da vas najbolja prijateljica ili prijatelj upita istu stvar, na uhu biste joj/njemu možda šapnuli nešto drugo.

Svatko ima neke navike, svjesne ili nesvjesne, koje mogu osobu s kojom dijeli životni prostor dovesti do ludila. Ili do prekida veze.

Mislite da smo predrastični? Razmislite još jednom, veze su pucale i zbog trivijalnijih razloga.

Krenimo redom....

TV u sobi

Mnogima je neshvatljivo kako itko može i želi imati TV u spavaćoj sobi, a drugi će širom razrogačenih očiju reći: Kako možete NEMATI TV u sobi. Ako imate TV u spavaćoj sobi, vaš ljubavni život može biti na kocki. Umjesto vrućih poljubaca i dodira radije gledate neki film? Znamo, imate odgovor i na to: Možemo zajedno gledati erotske ili pornofilmove i začiniti svoj seksualni život. Istina, ali ruku na srce, radite li to zaista svake večeri? Jeste li bar jednom bili u situaciji da ležite na krevetu s daljinskim u ruci, a ona pokušava zaspati pored vas i pokriva se po glavi jer joj smeta svjetlo ekrana? Onda znate o čemu pričamo.

Stručnjaci za poremećaje spavanja tvrde da iz spavaće sobe trebamo izbaciti sve uređaje koji nam mogu omesti san. Televizor, računalo, tablet samo su neki od uređaja kojima trebate pronaći novo mjesto u domu.

"Skini me!"

Većina žena smatra da su muškarci ti koji bi trebali pokrenuti inicijativu i strgnuti odjeću s nje. I kada se to ne dogodi, dolazi do razočaranja i poznatog detaljnog analiziranja na više razina: Zar mu nisam više privlačna? Ovo je jedna od navika koje mogu dovesti do problema. Potpuno bespotrebno i iritantno. Žene, preuzmite inicijativu i skinite ga. I muškarci ponekad žele ostati zatečeni i "uhvaćeni" na prepad.

Ne navaljuj!

Baš biste večeras malo izmjenjivali nježnosti, ali ne čini vam se da je ona baš raspoložena? Najgore što možete napraviti je navaljivati. Teško da će to uroditi plodom, ali ako vam i pođe za rukom, ona će vjerojatno pristati samo da  prestanete navaljivati i da što prije ode spavati. Ali znate kako to zvuči, zar ne? Strpite se, jutro donosi novi dan, a možda i eksplozivniji jutarnji seks. 

I ovaj put preskačemo navike poput jedenja grickalica u krevetu, ostavljanja prljavih čarapa pored kreveta koje također mogu itekako utjecati na vaš seksualni život, odnosno prorijediti ga.

Razgovarajte, ne okrećite na glavu uz stav: Opet nešto prigovara! Oboje ste u vezi ravnopravni pa i vi recite što vam smeta, a sve možete prije spavanja začiniti i nekim "pomirbenim" seksom.

>>Doznajte što vaša omiljena poza u seksu govori o vama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije