Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ono kad morate...

Ovo su laži koje ćete izreći svojim prijateljima, ma koliko bili dobri s njima

Prijatelji, prijateljice
Foto: Thinkstock
23.02.2016.
u 07:00

U laži su kratke noge, svi to znaju, ali neki si jednostavno ne mogu pomoći ili će izreći neku "bijelu laž" kako ne bi povrijedili osobu do koje im je stalo.

Crne laži, bijele laži...

U laži su kratke noge, svi to znaju, ali neki si jednostavno ne mogu pomoći ili će izreći neku "bijelu laž" kako ne bi povrijedili osobu do koje im je stalo. To je najčešći scenarij. 

A o čemu se to najčešće laže svojim prijateljima?

Stižem za pet minuta

Niste ni blizu, znate da vam treba puno više od tih 5 minuta koliko ste rekli da vam je potrebno do dogovorenog mjesta. 

Vratit ću ti alat

Muškarci često posuđuju alat od svojih prijatelja, ali ponekad ga zaborave vratiti. Ako su ga oštetili, odugovlačit će s vraćanjem sve dok ne kupe novi. A to može potrajati te se stoga koriste bijelim lažima poput" Vratit ću ti alat, moram još nešto..Nešto sam krivo...."

Vidio/la sam ti bivšeg/bivšu, izgleda užasno

"I Izgleda užasno... Uopće ne izgleda sretno s tom novom curom" jedna je od najčešćih laži koje će svaka prijateljica reći kako bi je poštedjela dodatne boli ukoliko još ne preboljela bivšeg partnera

Jelo je vrlo ukusno

Čak i kada nije mnogi to neće priznati. Neće tražiti još, ali mnogi će se pobrinuti da kuhar ili kuharica dobiju određene pohvale. 

Izbrisat ću poruke

..iz mobitela...ne mislim viiše na nju/njega...To je stvar prošlosti.Samo dosad nisam imala/o vremena za to...

>>Sada je i službeno: Muškarci su veći lašci!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije