Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne radite to svaki dan?

Otkriveno koliko se često trebate seksati da biste oboje bili sretni i zadovoljni

Seks
Foto: Shutterstock
15.02.2017.
u 09:21

Istraživanje je pokazalo kako su parovi koji vode ljubav jednom tjedno jednako sretni i zadovoljni kao i oni što to rade puno češće

Ne trebate svaki dan biti aktivni u spavaćoj sobi da biste oboje bili sretni. Dokaz tome je i istraživanje koje su proveli kanadski znanstvenici. Oni su dokazali kako ništa sretniji nisu parovi koji se seksaju svaki dan od onih koji to rade jednom tjedno

Naime, istraživanje je pokazalo kako su parovi koji vode ljubav jednom tjedno jednako sretni i zadovoljni kao i oni koji to rade puno češće. 

Stoga, seksati se jednom tjedno sasvim je dovoljno da biste oboje bili sretni. Osim toga, to je dovoljno i da održite povezanost s vašim partnerom, odnosno partnericom. 

Stoga, ako mislite kako vaša veza, odnosno brak ne valja jer se ne seksate svaki dan, ne brinite, ne biste bili ništa sretniji da to radite jer bi takav seks vjerojatno bio isforsiran, a ne zato što to oboje želite u tom trenutku. 

>> Znate li koliko traje idealan seks? Odgovor će vas iznenaditi

>> U ovoj godini života žene će imati najbolji seks!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Babaluji x
Babaluji x
20:41 15.02.2017.

ja to prakticiram svaki dan i nitko sretniji od mene ;-)))

JO
Jozica
09:51 15.02.2017.

a što je to sex?

SU
subara
12:17 15.02.2017.

daj kaj serete. nikad nije dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije