Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I ženama i muškarcima

Kriza srednjih godina je bolna, ali prolazna faza života. Evo kako je prebroditi

Par
Foto: Thinkstock
14.03.2014.
u 19:25

Razmislite o načinima na koje pokazujete svom partneru da vas još uvijek seksualno privlači

Razina testosterona – hormona koji je osnovni pokretač muškog libida, s godinama se prirodno smanjuje.

Također, mnogi muškarci u srednjim godinama života počinju zbrajati životna dostignuća, fizički izgled i svoju privlačnost – i to rade na isti način kao i žene. To je i razlog zbog kojeg neki sredovječni muškarci testiraju svoju privlačnost na mnogo mlađim ženama.

Ovdje je zapravo riječ o bolnoj, ali prolaznoj fazi života. Razmislite o načinima na koje pokazujete svom partneru da vas još uvijek seksualno privlači. Upućujte mu komplimente, flertujte s njim, dodirujte ga na senzualan način, češće mu se smiješite.

No najvažnije je da ne očekujete da vam uzvrati na isti način – barem ne na početku. Ako je on zadovoljan sobom, uzvratit će vam na pravi način.

>>Ove 3 stvari zasigurno će vas zbližiti i učvrstiti vašu vezu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije