Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dlake na jeziku

Iskreni status majke o bračnom seksu postao hit

Constance Hall
Foto: Facebook
07.01.2016.
u 23:00

Majka četvero djece javnosti je podijelila svoju intimu iz roditeljske perspektive

Da, i roditelji se seksaju, tako nastaju djeca. Majka Constance Hall odlučila je stoga otkriti stvarnu stranu roditeljske intime.

Australska umjetnica i majka četvero djece, napisala je kako izgleda seks u te "3,5 minute kada ulovite vremena". Constance Hall u iskrenom statusu kaže:

– Jučer smo imali "roditeljski seks". Ulovili smo ga u one 3,5 minute vremena između mijenjanja pelena i pravljenja hrane. Kada primijetite da su djeca ometena i shvatite da je prošlo više od mjesec dana od zadnjeg odnosa.

Suprugovo zavođenje sastoji se od upiranja prstom u spavaću sobu i moje ruke na njegovom penisu. Krevet namještate na vrata jer i za glasnu djecu, u tim trenucima vaša mogu biti poprilično tiha.

Muškarci su predivna i impresivna bića, zbog okolnosti, samom dominacijom mogu kontrolirati kada će "biti gotovi". Dobivam i dojam da me gleda kao boginju seksa, lisicu i kako na barem jedan dan neće biti "magarac". I da samo ležim, s obješenim grudima, trbuhom nakon poroda i cijela puna dlaka, i dalje bi me smatrao nevjerojatnom.

Originalni status pročitajte ovdje:

 

We had "parent sex" yesterday. You know what parent sex is, it's that 3.5 minutes you get in between changing nappies...

Posted by Constance Hall on 5. siječnja 2016

>> Ovo je jedna od ključnih stvari za izvrstan seksualni život

Ključne riječi

Komentara 13

AM
ameris
07:35 08.01.2016.

Grozno..uopće nije tako..puno je groznije!!!

CU
cupus
01:00 08.01.2016.

Neeeemaa komentara...istina!!

MI
mirkec77
14:06 08.01.2016.

Zašto ljevičari-liberali vole gledati jedni drugima u spavaću sobu? Neće nikad biti normalno da žena objavljuje svim prijateljima što radi s mužem u krevetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije