Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks i zabava

Flert: Razlike za muškarce i žene

flertanje, par, ljubavni par (1)
Foto: Thinkstock
16.02.2014.
u 16:00

Za muškarce je krajnji cilj flerta seks, dok ga žene doživljavaju kao bezazlenu zabavu, bez obaveznog završetka...

Za muškarce je krajnji cilj flerta seks, dok ga žene doživljavaju kao bezazlenu zabavu, bez obaveznog završetka. U svom sebičnom nastojanju da osvoji ženu, muškarac će ignorirati osnovna pravila flerta kako bi skratio put do cilja. S druge strane, žene doživljavaju flert kao oblik provjere potencijalnog partnera, bez ugrožavanja njegovog dostojanstva i osobnih vrijednosti.

Utvrđeno je da kod muškaraca flert imitira oštećenje mozga! Limbički sustav, koji reagira na informaciju: “Ova žena je privlačna”, previše stimulira neokorteks. Zbog toga muškarci, bar nakratko, potpuno gube kontrolu. Dakle, žene koriste flert da bi privukle pažnju, a muškarci da bi inicirali seks. Naočigled zamršeno klupko muško-ženskih odnosa i različitih ciljeva zapravo je ono što nas, najčešće, vodi prema zajedničkom cilju – ljubavi.

>>Pet stvari na koje trebate obratiti pozornost ako ga želite osvojiti

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
18:33 16.02.2014.

da, flert shvaćaju ozbiljno, pa misle da su takve žene gladne sexa...a to je sve samo šala...pa se događa da im žene moraju opaliti šamar kad postanu agresivni..hahaha

LI
liliZG
10:22 17.02.2014.

e to je stvano dokaz da su muškarci s marsa a žene s venere.... iliti ja šumom on drumom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije