Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3 stvari

Evo što partneri u sretnim vezama imaju zajedničko

Sretan par
Foto: Thinkstock
1/3
17.02.2016.
u 16:43

Neki su partneri toliko različiti da se katkada moramo zapitati kako je moguće da i jedan dan provedu zajedno

Savršene nesavršenosti i potpuno različiti karakteri...

Može li to biti recept za uspješnu vezu ili je put prema propasti? 

Neki partneri toliko su različiti da se katkada pitamo kako je moguće da i jedan dan provedu zajedno, ali tajna sretne i uspješne veze nije u karakternoj kompatibilnosti. 

To se može lako zaključiti prema stajalištima stručnjakinje za veze Esther Perel koja radi sa stotinama parova diljem svijeta. 

Znatiželjni su

Ni nakon duljeg vremena u vezi ne treba se prema partneru postavljati kao da ga poznajete u dušu. Osobe koje su u vezi znatiželjne i ne postavljaju se kao da znaju što će druga strana izgovoriti i prije nego što otvori usta, sretnije su i uspješnije u vezi. 

Sretni su zbog svojih partnera

Perel tvrdi da su sretni parovi oni koji se vesele uspjesima partnera. Dijeliti sreću zbog partnerova uspjeha koji nema veze s vama, zaista je dobar temelj za uspješnu i sretnu vezu.."Sretan sam zbog tebe...."

Zadržavaju privatnost

Zadržavanje individualnosti u vezi ključna je stvar. Osobe koje su u vezi, a imaju osjećaj slobode, u sretnim su vezama. Ako ne kočite partnera i doživljavate ga kao osobu koja ima svoju osobnost i svoj život, svoje prijatelje, hobije i slično, veza će zasigurno biti uspješna. Poštujte jedan drugoga i dopustite si slobodu da u vezi vi zaista budete vi. 

>>Milijunašica traži princa. Važan uvjet: Mora imati barem isto novaca koliko ga ona ima!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar targus
targus
16:48 17.02.2016.

najbolji su mi ovi članci koji počinju sa "EVO što.....".... bla bla bla...

LI
liliZG
14:46 19.02.2016.

i dobro, ma ne,... jako dobro i uvjerljivo lažite, .... svi sretni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije