Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrili

Evo što muškarcima prolazi kroz glavu kada im djevojka 'priča prljavo'

Seks
Foto: Thinsktock
09.04.2016.
u 08:15

Postoji puno načina da žene muškarcu pokažu da su spremne za seks, ali šaputanja na uho poput djevojaka sa nekih "seksi linija" pravi su pogodak, smatraju.

Poznata je činjenica da muškarci vole kada žena preuzme inicijativu.

Iznenađenja u krevetu su itekako poželjna, naravno, ako se radi o maštovitim igricama naobostrano zadovoljstvo. 

I žene tu mogu odigrati veliku ulogu, iako se baš "prljavih" šaputanja na uho, većinom sudržavaju i srame. 

Nekoliko muškaraca za Women`s Health otkrilo je što im prolazi kroz glavu u trenucima kada se djevojka ipak ohrabri i upusti u ovu avanturu da na neko vrijeme postane "zločesta djevojka". 

Pogodak!

Postoji puno načina da žene muškarcu pokažu da su spremne za seks, ali šaputanja na uho poput djevojaka sa nekih "seksi linija" pravi su pogodak, smatraju.

Je li joj glas oduvijek bio tako seksi?

Jednom kada djevojka izgovori nešto "sočno" muškarcu, on nerijetko osjeća obvezu da joj uzvrati istom mjesrom. Ali to može biti dvosjekli mač, posebice ako se ne poznajete dovoljno. Iako muškarac razmišlja koji mu je idući korak na ovom oplju, ne može se ne zapitati, je li njen glas zsiata oduvijek bio tako seksi.

Ne znam čitati misli

Ovo često prođe kroz glavu žena, ali i muškaraca. Što želi, što ne želi, što je krivo, a što ispravno? Hoću li napraviti nešto pogrešno? Ali kada žena započne s nekom seksi pričom, nema više potrebe za čitanjem misli. Dovoljno je samo prepustiti se i nastaviti igru. 

Eh, ovo je bilo čudno

Ako inače nema običaj raditi ovo u spavaćoj sobi, jednom kada se žena prepusti slobodnijem pristupu predigre, muškarcu kroz glavu može proći upravo izjava: Eh, ovo je čudno! Ako niste nikada prije razgovarali o tome kao jednom od načinu podgrijavanja atmosfere, muškarac se može osjećati prestrašenim. Ako imate nekih fetiša i želja oko seksa, o tome svakako sa svojim partnerom trebate pričati prije upuštanja u seks. 

>>Muškarci otkrili: Ovo su stvari koje više nikada nećemo napraviti prije seksa

Komentara 2

DZ
dalmatinac-zg
12:02 09.04.2016.

Prestanite nam ceprkati po spavacim sobama i postanite opet vecernji list,list konzervativaca. Umjesto sr.. i zutila pricajte o aferi s migovima,i smanjite premium sadrzaje ili ugasite web portal jer nema smisla. Ja kao konzervativac moram citati crveni jutarnji i index zbog vase sasvim promasene koncepcije

RI
rikavac
13:10 09.04.2016.

prilazi i meni kroz glavu kad cu vratit kredit i ocul moc uplatit ratu ovaj mjesec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije