Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi horoskop

Doznajte koji se horoskopski znakovi savršeno slažu za odličan seks

Seks
Foto: screenshot/facebook
1/5
03.02.2017.
u 11:09

Kao i Škorpion, Jarac ima reputaciju kao jedan od najvažnijih seksualnih znakova, ali u isto vrijeme je vrlo senzualan.

OVAN

Ovnovi su uporni i pomalo agresivni kada osvajaju nekoga kako bi ga pridobili za seks. Preuzimaju inicijativu u osvajanju. Ne vole emocionalne igre, ali uživaju kada se netko igra s njihovom kosom. Vole se i maziti. 

Najboji seksualni partneri: Lav, Vaga, Blizanci, Škorpion

BIK

Ovaj znak je više senzualan nego seksualan. Više uživa u stimulaciji nego u samom seksu. Mrzi gubiti energiju i nije čudno da odugovlači s upuštanjem u seksualne igrice. 

Najbolji seksualni partneri: Škorpion, Rak, Djevica, Jarac

BLIZANCI

Blizanci nemaju nikakvih problema sa svojom seksualnošću i rado je ističu. Usuđuju se imati seksualne odnose na najneuobičajenijim mjestima i ne srame se govoriti prljavo. Obožavaju flertovati i koriste se svakom prilikom za to. Osvajaju humorom i vole eksperimentirati s novim stvarima. 

Najbolji seksualni partneri: Ovan, Blizanci, Strijelac, Vodenjak

RAK

Rak seksu pristupa na kreativan i senzualan način. Intuitivni su i lako prepoznaju što druga strana želi u seksu. Za njih je seks pun strasti, ali i nježnosti, i vole se upuštati u oralni seks. 

Najbolji seksualni partneri: Bik, Lav, Jarac, Ribe

LAV

Ima jaki seksualni nagon, a oslanja se na svoj šarm prilikom lova seksualnog partnera. Lavovi su čisti hedonisti kojima je potrebna potvrda za njihove vještine. Vole da ih se hvali i da dobivaju komplimente, a uzvratit će vrućom predigrom i pokazati kakvi su majstori u otkrivanju erogenih zona. 

Najbolji seksualni partneri: Škorpion, Ovan, Strijelac, Lav

DJEVICA

Ovaj znak pun je energije i vrlo je seksualan. Uživa u dodirima koje koristi kao predigru ili masažu kako bi povećali dozu uzbuđenja. Djevica će pružiti  nježan, dobro isplaniran ljubavni užitak svom partneru.

Najbolji seksualni partneri: Bik, Vaga, Ribe, Jarac

VAGA

Vaga se često smatra najprofinjenijim od znakova zodijaka, s istančanim ukusom i izraženom osjećajnošću. Stoga ne čudi da se vage u seks upuštaju s partnerima koji će ih mentalno potaknuti, a njihova predigra često je verbalna. Obožavaju se služiti detaljima za zavođenje poput seksi donjeg rublja, pomno odabrane glazbe...

Najbolji seksualni partneri: Ovan, Blizanci, Lav, Strijelac

ŠKORPION

Škorpioni su strastveni, požudni i imaju izraženu seksualnost. Njihov seksualni život je vrlo uzbudljiv i često će se upuštati su razne seksualne igrice u kojima će željeti pokazati svoju moć i kontrolu. Često se bore s vlastitim željama jer imaju jaku seksualnu želju, ali i jake emocije. 

Najbolji seksualni partneri: Bik, Lav, Škorpion, Ribe

STRIJELAC

Ovaj znak jako je šarmantan, nježan i pažljiv, no strijelcima brzo sve dosadi. Žude za spontanošću u seksualnom životu. Nerijetko su promiskuitetni, čak i kada su u vezi. Avanturistički su tip i vole isprobavati nove stvari. 

Najbolji seksualni partneri: Lav, Ovan, Blizanci, Vodenjak

JARAC

Kao i Škorpion, Jarac ima reputaciju kao jedan od najvažnijih seksualnih znakova, ali u isto vrijeme vrlo je senzualan. Ne treba mnogo komplicirati da se jarcu probudi libido. Istodobno, ne vole zavoditi ni flertovati. Kada su u vezi, vjerni su. Ponosni su na svoju seksualnu izdržljivost. 

Najbolji seksualni partneri: Rak, Bik, Jarac, Djevica

VODENJAK

Ovaj znak je povodljiv i nekonvencionalan u krevetu. Voli kada ga zavode, ali nikada potpuno ne prepušta kontrolu drugoj strani. Kada nađe partnera koji mu odgovara, vrlo je maštovit. 

Najbolji seksualni partneri: Blizanci, Vodenjak, Strijelac, Djevica

RIBE

Ribe se dobro slažu sa svim vrstama ljudi i nemaju problema s privlačenjem drugih. U krevetu su romantični, senzualni i razigrani. Više se fokusiraju na užitak partnera nego na svoj. 

Najbolji seksualni partneri: Škorpion, Rak, Djevica, Vaga

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
22:33 04.02.2017.

Istina, mi Blizanci ne možemo živiti bez dnevne doze flerta i volimo experimente,a najbolji partner nam je vatreni Ovan i svi oni koji su vatreni..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije