Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preispitajte se

Jeste li u vezi jer ste usamljeni ili jer se zaista volite? Evo kako možete otkriti...

Par tipka na mobitelima
Foto: Thinkstock
1/3
02.03.2016.
u 18:20

Kako možete prepoznati jeste li u vezi iz krivih razloga? Ovo su pitanja na koja biste sebi trebali odgovoriti...

Ako ste imali težak prekid jedne veze, vjerojatno ćete s lakoćom uletjeti u novu. 

Samo malo utjehe, samo malo nade i puno zaborava... S tim mislima se većina povrijeđenih žena "smješta" u novu vezu i nalazi sva moguća opravdanja za nju. 

Mnogi će to napraviti nesvjesno i mnogima će se "otvoriti" prilika za novu vezu baš kada su odlučili da u svom životu neće ulaziti u nove ljubavne pokušaje. 

Kako možete prepoznati jeste li u vezi iz krivih razloga? Ovo su pitanja na koja biste sebi trebali odgovoriti...

Osjećam li da me se požuruje?

Za ulazak u novu vezu trebate zatvoriti ranije poglavlje života i bivšu vezu kako biste se mogli zaljubiti ponovno. Ako osjećate da ste "uletjeli" u novu vezu i niste si dali dovoljno vremena da vaše rane od prethodne veze zacijele, vjerojatno imate osjećaj da ste se malo požurili. Ako vaš partner planira s vama stvari koje vamanisu ni u peti, možete imati taj osjećaj pritiska koji vjerojatno ne biste imali da ste u novoj vezi potpuno  predani partneri. 

Razmišljam li još o bivšem?

Ako vam bivša ljubav još pada na pamet i njoj razmišljate povremeno, još je velik dio vašeg života zbog čega ne možete naprijed. Ako vas to smeta što vam pada na pamet i okupira vam misli, bolje je ne imati tu osobu u blizini i ne pokušavati ostati prijatelji. Izbrišite broj telefona, nemojte se dopisivati niti zalaziti na mjesta gdje se možete susresti. Bar ne zasada...

Pokušavam li mu/njoj pokazati da sam savim ok i da me prekid ne dira?

Svi oko vas u sretnim vezama i vi ne želite zaostajati. želite svima oko vas pokazati da ste sasvim dobro i da ste krenuli dalje sa svojim životom. Ali, jeste li zaista?

U vezi sam, ali ne osjećam se dobro?

Ako ste se zapitali zašto se ne osjećate dobro u novoj vezi, odgovor na to pitanje vam može otvoriti oči. Nemojte izbjegavati priznati sebi da stvari i nisu onakve kakve bi trebale biti. U vezi trebate osjećati sigurnost i sreću, zaljubljenost i povjerenje. 

>>Evo zašto su sve vaše bivše bile približno iste visine

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije