Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kad umori samoća

Baš na silu tražite partnera ili čekate da se 'princ' samo pojavi?

zaljubljeni
Foto: Željko Mršić/PIXELL
22.04.2014.
u 07:23

Ne postoji idealan, već samo odgovarajući partner.

Tražiti partnera ili očekivati se stvari dogode?

Najvažnija su dva stava: “radi stvari u granicama ugode” i “priđi i ne čekaj da ti priđu”. Lakše je sjediti i čekati, jer prilaženje zahtijeva hrabrost i suočavanje.

Traga onaj koji zna što želi.

Ako osjećate potrebu za kreativnošću, tražite način da se izrazite, ako osjećate potrebu za partnerom, tražite ga, ali ne idealnog, nego odgovarajućeg.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Ne postoji idealan, već samo odgovarajući partner. Idealno nam sigurno ne bi odgovaralo, jer bi tražilo i od nas da budemo idealni, a to već znači dosta tenzija.

Izlazite s društvom, s prijateljicama, zamolite ih da vas povedu u svoje društvo koje imaju sa strane, neka vas upoznaju s nekim pristojnim i dragim muškarcem, ali na sasvim suptilan način kako se ne bi (oboje) osjećali pod pritiskom.

Širite krug ljudi.

>>Ljubavna računica: Koliko dajete, a koliko uzimate

>>7 znakova da imate posla s očajnim muškarcem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije