Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bit će vama bolje

8 navika u seksu kojih se morate pod hitno riješiti!

seks
Foto: Thinkstock
01.06.2015.
u 12:57

Glumite orgazme, zamarate se debljinom, pretvarate se da bi bilo više seksi? To su samo neke od navika koje vam zagorčavaju seksualni život

Koliko ste puta odglumili orgazam? Ako ste žena, onda vam se to dogodilo bar nekoliko puta, ako ne i više. A iako je njima puno teže, i muškarci to također čine.

Pretvaranje da ste doživjeli orgazam samo je jedna od ružnih navika koje mnogi imaju tijekom seksa, a koje bi se odmah trebali riješiti jer tako štete samo sebi, odnosno uskraćuju si seksualno zadovoljstvo.

No, neke osobe se zamaraju i puno gorim stvarima. Ovo su neke od navika s kojima odmah trebati prestati i vaš seksualni život će sigurno biti bolji i opušteniji.

1. Spavati s osobama koje vama ne žele pružiti oralni seks, ali žele da ga vi pružite njima. Bilo da se radi o muškarcu ili ženi, ako on/ona želi oralni seks, a vama ga ne želi pružiti, nemate što raditi s tom osobom.

2. Glumiti orgazme. Ženama je puno lakše odglumiti orgazam, ali i muškarcima to može poći za rukom. Ako to radite, prestanite i priznajte drugoj strani da ne možete postići orgazam jer to vam može samo pomoći ako uistinu želite biti sretni u krevetu.

3. Proizvoditi zvukove kao da vam je super, a zapravo nije. Ako stenjete kao da vam je to najbolji seks koji ste ikad imali, drugoj strani ostavit ćete krivi dojam i pa neće imati razloga da se potrudi idući put.

4. Osvježavati se prije svakog seksa. Bojite se neugodnih mirisa iz usta, vašeg tijela pa uvijek prije seksa trčite u kupaonicu kako biste se osvježili. Prestanite s time i navalite jedno na drugo.

5. Izbjegavate seks jer se niste depilirali. Vjerujte, mnogi muškarci vole prirodne žene.

6. Ne želite mu reći da se ne možete seksati jer imate mjesečnicu. Ako se ne možete seksati zbog mjesečnice, jednostavno mu to recite. Izmotavanje poput "Ne mogu danas, ne osjećam se dobro" može samo dovesti do dugih i nepotrebnih razgovora zbog čega se odjednom tako osjećate.

7. Brinuti se izgledate li debelo tijekom seksa. Ako cijelo vrijeme razmišljate izgledate li deblje u toj pozi, sigurno se nećete moći opustiti i doživjeti orgazam.

8. Pokušavate izgledati seksi kad imate orgazam. To ne trebate ni pokušavati, jer sigurno izgledate seksi.  

>> 5 vrućih trikova koji će vas dovesti do nezaboravnog orgazma

>> Imate problema s libidom? Povećajte svoj seksualni nagon s ovih pet namirnica

Ključne riječi

Komentara 9

TM
Tim_Minchin
13:42 01.06.2015.

4 totalna glupost, nema bolje nego usaftano spolovilo kao afrodizijak... pitam se koliko broj 1 ima s 4...

NE
nepoznatinetko
13:38 01.06.2015.

Ostalih 6 navika ide u neki drugi članak? http://www.cosmopolitan.com/politics/news/a40522/sex-habits-to-break/

Avatar Highkm
Highkm
14:39 01.06.2015.

I sad znamo zašto nam populacija opada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije