Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
a mislimo suprotno

6 stvari koje muškarac neće primijetiti za vrijeme seksa

Seks
Foto: Shutterstock
13.07.2015.
u 19:00

Prirodno je da smo svi pomalo nesigurni u krevetu. Zasigurno ste barem jednom pokušali odglumiti pred ogledalom orgazam da vidite kakav vam je izraz lica u tim trenucima.

I vjerojatno niste oduševljeni prizorom koji vam se ukazao. Možete odahnuti, vaš partner u krevetu nije primijetio nikakve "bolne" grimase na vašem licu, a ako i je, to će brzo zaboraviti. Ovo su stvari s kojima se žene često opterećuju u krevetu, a muškarci ih zaista ni ne primijete.

Glasni ste

Opterećeni ste time koliko se bili glasni. Možda su vas čuli i oni dosadni susjedi koji vas uvijek zadržavaju na stepenicama? Što će moj partner misliti o "mom glasnom izražavanju strasti?" Ako ne urlate iz petnih žila ili pak šutite kao riba cijelo vrijeme, vaš muškarac neće ni primijetiti da ste bili - glasniji.

Neukroćene grudi

Ako imate poveće grudi, kako će se "one kretati i kako će to izgledati" bit će jedna od vaših okupacija tijekom strastvene noći ( ili dana). Ipak, muškarac će samo uživati u predstavi.

Čudan izraz lica

Za vrijeme orgazma ispuštate onaj gromoglasni ili prigušeni "O" izraz lica, ali bojite se da izgledate kao da vas je netko usred noći na prepad probudio, ali i dalje ste jako pospani. Muškarac neće vaš izraz lica vidjeti kako ga vi vidite. Samo će biti zadovoljan što vas je "doveo do tu". Ne opterećujte se ni vi, uživajte.

Prištići

Ako ste došli do toga da igrate glavne uloge u vašem scenariju punom strasti, ne brinite. Prištići su zaista zadnja stvar na svijetu na koju će muškarac obraćati pažnju.

Znojite se

Znojenje vas opterećuje i svakog biste se trena htjeli ustati i pobjeći pod tuš. Muškarcima u većini slučajeva ne smeta to što ste se počeli znojiti, pritom "ispuštate" feromone zbog kojih ćete muškarcu biti još više privlačne.

Pokoja dlačica

Niste stigli odraditi depilaciju ili brijanje dlačica i sada se opterećujete s tom pokojom dlačicom na svojim nogama? Nemojte. Muškarci ne očekuju da nam koža bude kao staklo svaki dan. Tih nekoliko dlačica koje nama "bodu oči" muškarci ne primjećuju.

>>Što žene nikako ne žele prije seksa? Muškarci, primite na znanje!

 

Komentara 4

KR
krmpaza
23:55 13.07.2015.

naravno da primjećujemo te stvari samo ne trubimo na sva zvona jer imamo važnijih stvari u planu za odraditi

Avatar AligatorXO
AligatorXO
22:33 13.07.2015.

dlakave noge, bljak.

Avatar Luring
Luring
20:00 14.07.2015.

Nije problem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije