Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

5, 10, 30? Evo koji je idealan broj seksualnih partnera u životu

seks,seksi
Foto: Thinkstock
1/6
28.01.2016.
u 15:23

"Gotovo 35 posto žena i 30 posto muškaraca izjasnilo se da žele znati koliko je njihov partner imao partnera prije njih", navodi se u izvješću

Za neke previše, za neke premalo, ali jedno britansko istraživanje pokazalo je da je idealan broj seksualnih partnera u životu – 10. 

Istraživanje je provedeno u organizaciji  najvećeg britanskog portala za online upoznavanje IllicitEncounters.com, a obuhvatilo je više od 1000 ljudi.

Korisnici ove stranice izjasnili su se da osobe koje imaju manje od deset partnera u životu zapravo "seksualno neiskusne". 

"Mislim da smo svi postali puno  tolerantniji i veći smo avanturisti na području seksualnosti", naveo je u izvješću Christian Grant s portala Encounters.com

"Da smo proveli ovu anketu prije deset godina, očekivalismo bi manji broj partnera", dodao je. 

Anketa je otkrila da su muškarci posebno oprezni prema ženama koje su imale više od deset seksualnih partnera, a žene koje su ih imale više od 20,  neprivlačne su im.

"Gotovo 35 posto žena i 30 posto muškaraca izjasnilo se da žele znati koliko je njihov partner imao partnera prije njih", navodi se u izvješću.

>>Imali ste seks bez zaštite? Zbog ovih 7 razloga to nećete ponoviti

Komentara 6

BA
bađo15
17:14 28.01.2016.

Po meni bi najbolji slucaj bio da sa djevojkom i ona s tobom izgubi nevinost, tako cak i ako niste najbolji u krevetu ona nece znati za bolje a ni vi i moci cete se razvijati skupa postepeno, a ne musko je imao 10 zenskih a cura 2 i onda covjeku dosadi jer zna da postoji nesto puno bolje i krene šarat..

TH
than
19:02 28.01.2016.

Ja mislio da samo Ameri rade takva bizarna istrazivanja, nakon kojih donose besmislene zakljucke, ali niti Britanci se ne libe, koliko god se pravili ustogljenim, kopirati Amere. A sve doneseno na osnovu nekog portala za online upoznavanje gdje i vise vecinom oni skloniji promiskuitetu, vecinom muskarci.

SN
snajpa
10:58 29.01.2016.

Sodoma i Gomora se ponavlja.. Fasovat cemo kad tad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije