Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o, da...

4 stvari koje će muškarac odmah primijetiti kod žene za vrijeme seksa

seks
Foto: Thinkstock
24.10.2015.
u 08:50

Muškarci neće primjetiti ako ste baš danas obojali kosu i imate uraslu dlaku na nozi, ali zato će gotovo uvijek primjetiti ovo...

Žene vide i primijete sve one sitnice na muškarcu i oko njega. 

Ali nisu ni muškarci u zaostatku za ženama, posebice kada dođe trenutak za seks. 

Muškarci neće primijetiti ako ste baš danas obojili kosu i imate uraslu dlaku na nozi, ali zato će gotovo uvijek primijetiti ovo...

Vašu inicijativa

Muškarcima će se dobro urezati u pamćenje slika da ste vi za nešto preuzeli inicijativu. I da ste ga "roštiljali po krevetu". Ako samo očekujete da muškarac nešto napravi ostavit ćete dojam da uopće niste zainteresirane. 

Pokrete...

Nastavno na inicijativu...Način na koji se krećete i kakve imate pokrete...Ako ste poput gazele, naravno da će to primijetiti. Baš kao i ako ste ukočeni. Pazite na to kakvu ćete sliku odaslati svojim pokretima jer to može lako utjecati na daljnji tijek odnosa..

Oči

Kamo gledate za vrijeme seksa? U njegove oči i golo tijelo ili u zid? Budite svjesne toga di su vaše oči uperene kako ne biste odaslale krive signale nezainteresiranosti ili nečeg drugog...

Seksi donje rublje 

Ako ste zbog njega ispod casual outfita navukli neki komad seksi donjeg rublja, muškarac će to svakako primijetiti. I bit će ponosan što ste ga odlučili "tako počastiti". Osim ako se niste depilirali...To je još jedna od stvari koja će mu odmah upasti u oko, a seksi donje rublje baciti u sasvim neki drugi plan..

>>Igrice u krevetu su vam prekratke? Evo kako možete izdržati - duže

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:32 24.10.2015.

Da...ovakve se smijesne stvari dogadjaju kad zena pise o tome sto muskarci primijete za vrijeme seksa....

Avatar Highkm
Highkm
12:23 24.10.2015.

Najvažniju stvar ste ispustili a to je jebežljivost.

DU
Deleted user
17:21 24.10.2015.

linda brojite do pet bolje od karamarka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije