Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seks savjet

3 smjernice za eksplozivni orgazam

Seks
Foto: Shutterstock
19.09.2014.
u 21:00

Pravi ritam je tajno oružje koje će njega dovesti do eksplozije

1. Rock’n'roll

Pravi ritam je tajno oružje koje će njega dovesti do eksplozije. Zato prestanite s pokretima naprijed-natrag, nego se bacite na ritmično ljuljanje. Ljuljanjem ćete također uposliti i vaš klitoris i tako ubrzati postizanje orgazma.

2. Pružite sebi “ruku spasa”

Još jedan siguran način da pošaljete sebi veliki val uzbuđenja: mazite svoju V-zonu za vrijeme seksa ili držite vibrator uz klitoris.

3. Licem u lice

Poza “licem u lice” kojom postižete kontakt očiju pomoći će vam da dostignete zajednički vrhunac, jer ćete tako oboje pokazivati neverbalne signale pomoću kojih ćete znati koliko je tko od vas blizu vrhunca. Plus, to dodatno učvršćuje vašu intimnost.

>>15 kritičnih minuta koje bi vam mogle promijeniti seksualni život

>>5 seksi tajni o muškarcima koje svaka žena treba znati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije