Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Bike Week

Ljubitelji motora iz cijelog svijeta i ove godine u Puli na jednom najvećih moto okupljanja u Europi

Croatia Bike week
Foto: PR FOTO
1/2
19.08.2016.
u 13:22

Prošle godine tisuće posjetitelja u Pulu je došlo iz cijele Hrvatske, SAD-a, Novog Zelanda, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Slovenije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Finske, Austrije, Mađarske.

Jedan od najupečatljivijih događaja prošle godine uz brojne nastupe u pulskoj Areni zasigurno je bio Croatia Bike Week – jedinstven susret motorista i ljubitelja motora iz cijelog svijeta, ali i ljubitelja rock svirke i dobre zabave. Preko 11000 posjetitelja  slilo se lani na popularni tjedan motora, koji je uz bogat glazbeni program ponudio pravi moto sajam sa izlagačima iz cijelog svijeta.

Najveća atrakcija bila je kolona od preko 2000 motora koji su protutnjali Pulom na opće oduševljenje građana, a i turista. Brojni mediji upravo su u svojim informativnim emisijama pokazali da Pula uz Filmski festival i brojne koncerte ima i jedinstvenu moto manifestaciju koja svake godine okuplja sve više posjetitelja.

Prošle godine tisuće posjetitelja u Pulu je došlo iz cijele Hrvatske, SAD-a, Novog Zelanda, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Slovenije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Finske, Austrije, Mađarske. Ove godine njima će se pridružiti i bajkeri  iz Kanade i Rusije, Engleske, Škotske, Litve, Norveške i tko zna još otkuda će posjetitelje privući razvikani moto party, koji je jedan od najvećih moto susreta u Europi.

Mnogi sudionici si upravo po datumu ovog moto susreta planiraju i godišnji odmor. Jer kažu - najbolja stvar na svijetu je sjesti na motor, prijeći stotine i tisuće kilometara, i doći se opet sresti s dragim prijateljima. Na Monumentima su postavljeni i brojni štandovi gdje se moglo naći doslovno sve za bikere - od kožnih jakni, rukavica, hlača, čizama... do torbi za motore i kacige, kao i nakita i punkta za masažu i tetoviranje, pa čak i štanda sa moto biblijom.

 Zasigurno je najupečatljiviji defile koji će u podnevnim satima 3.9.2016  s kolonom od nekoliko tisuća motora proći Pulom. 

>>Najbolja imena domaće glazbe stižu na Tvrđavu u Slavonski Brod

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije