Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila

Lana Jurčević u ultra kratkoj minici rasplesala Splićane

Lana Jurčević u Splitu na predstavljanju naočala
Foto: Maksim Bašić
1/9
22.07.2016.
u 14:22

Atraktivna pjevačica, poznata i kao velika ljubiteljica mode, pred mnogobrojne je posjetitelje stala u ultra kratkoj trendovskoj minici

Grad pod Marjanom ove godine središte je dobre zabave i bogatih događanja na svakom koraku. Raznovrsni programi glavni su pokretači dobre energije, a posebnu pažnju Splićana i njihovih gostiju privukao je jučerašnji spoj glazbe i mode u koji su ih uveli Lana Jurčević i modni brand sunčanih i dioptrijskih naočala – Ray-Ban.

U sklopu trgovačkog centra Mall of Split, održan je Ray-Ban Day u organizaciji optičkog lanca Optike Anda, tijekom kojeg su, osim u mnogobrojnim pogodnostima, posjetitelji uživali i u zanimljivim aktivnostima poput podnog crtanja, karikaturama i predstavi grupe Zvjezdice, dok je cjelodnevna zabava završila spektakularnim koncertom Lane Jurčević.

Atraktivna pjevačica, poznata i kao velika ljubiteljica mode, pred mnogobrojne je posjetitelje stala u ultra kratkoj trendovskoj minici, a odlično raspoložena, oduševila je prisutne naobilježavanju Ray Ban Day-a, posvećenm legendarnom brendu, koji sljedeće godine obilježava čak 80. godišnjicu kultnog modnog dodatka.

Pjevačica je isprobala nekoliko modela popularnih "avijatorica" koje su joj se savršeno u klopile u modni stil buntovnice koji je pokazala izvan pozornice - top hit maskirne kratke hlače i uski top "zaokružila je" maramom s resicama koje su ove sezone ponovno hit.

Foto: Maksim Bašić

Foto: Maksim Bašić

>>Atraktivna Lana Jurčević u baru pleše sa konobarom

Komentara 2

Avatar Francek007
Francek007
15:30 22.07.2016.

ultra kratkoj??? koliko vam vrijedi otvaranje linka ??? Stvarno ste orijentirani na profit ne na čitatelje.

DU
Deleted user
21:10 23.07.2016.

Ta i moze nesto postici samo ako je (polu)gola! Al' nismo dugo vidjeli gu.u Maje Suput pa nas brine. Sigurno se na fakultetu posebno uci kako napisati kvalitetan tekst poput ovog!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije