Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.03.2012. u 12:00

Sitnim slovima piše da smo u “dva i pol mjeseca” manje kupovali gorivo, ali sve više duhan

Slavko Linić, ministar financija, nije imao strpljenja niti do kraja ožujka pa da objavi financijske pokazatelje za prvi kvartal. Čim je na svom monitoru ugledao prve pozitivne rezultate pobrinuo se da ih plasira u javnost pa sada imamo rezultate za “dva i pol mjeseca”. U tom kvrgavom obračunskom razdoblju država je zaradila više, a potrošila manje nego lani, hvali se Linićevo ministarstvo. Sitnim slovima piše da smo u “dva i pol mjeseca” manje kupovali gorivo, ali sve više duhan. Pušing, rođo.

Nadbiskup Želimir Puljić 
pohvalio rad udbaša
Želimir Puljić, zadarski nadbiskup, izjavio je da nije udbaš pa da policiji prijavljuje pedofile. Monsinjor vjerojatno nije htio pohvaliti rad zloglasne UDBE, ali upravo mu je to – uspjelo.

Za svaki mjesec 
u HAC-u naplatio 
više od sto tisuća
Željko Tomljanović, bivši član Uprave HAC-a, pokazao je vrhunsku snalažljivost u zapošljavanju. Kao politički kadar HSS-a mjesec dana prije izbora uvalio se u Upravu HAC-a odakle je ekspresno smijenjen nakon četiri mjeseca. To je bilo sasvim dovoljno da si osigura otpremninu od dvanaest mjesečnih plaća i niz drugih beneficija koje je pedantni analitičar Jutarnjeg lista zbrojio i došao do 450.000 kuna, koliko će dobiti za četiri mjeseca rada.

Propao slogan - iz povlaštene mirovine na posao
Davorko Vidović, bivši ministar socijalne skrbi u Račanovoj vladi, postao je kolateralna žrtva Radimira Čačića, otkriva Novi list. Nakon što je izbio skandal zbog imenovanja HNS-ovca Zlatka Koračevića za predsjednika Uprave HEP-a par dana nakon što je ovaj ugrabio povlaštenu mirovinu, SDP je odustao od namjere da iskusnog Vidovića imenuje za ravnatelja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Vidović pretpostavlja da je sporna činjenica kako se i on ogrebao za povlaštenu zastupničku mirovinu, ali i dalje se nada angažmanu na čelu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje uz prigodan slogan: Iz povlaštene mirovine na posao.

Komentara 9

AR
arjavas
14:54 22.03.2012.

Kao da u povlaštenu mirovinu nisu otišli svi bivši sabornici , ministri i vladini dužnosnica , suci utavnog i vrhovnog suda od 1991. g. do danas, kao da većina tih bivših i danas nema još i dodatne prihoide ili se bave dodtnim poslovima. Sad odjednom plujemo samo po ovima koji su sada otišli u mirovinu., Kaj mislite prima li Sanader povlaštenu mirovinu i dali ju je zaslužio?

DU
Deleted user
15:12 22.03.2012.

Linić je u nekoliko posljednjih inicijativa pokazao da ne raspolaže ni minimalnom količinom sive tvari.

OS
osica
13:31 22.03.2012.

\"Ima Vidović pravo - uzmi sve što ti život pruža - sad ili nikad\" -sad se malo pritaji - ma tko uopće više \"ferma povlaštene mirovine\". Budi spreman - znate onu iz \" doba mraka\" - \"ništa nas ne smije iznenaditi\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?