Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUCU TO PROMAKLO

Nervozni Bavarci: Pogledajte kako je Ribery opalio šamar Carvajalu

Franck Ribery
Foto: Reuters (Ilustracija)
30.04.2014.
u 09:21

Ribery je u jednom trenutku opalio šamar mladom beku Reala Carvajalu. Sudac Pedro Proenca, kao ni njegovi pomoćnici, nisu vidjeli ovu situaciju

Bayern je izgubio od Reala na Allianz Areni 0:4 i tako srušio san o obrani naslova prvaka u Ligi prvaka. Igrači Pepa Guardiole iskazali su veliku nervozu tijekom cijele utakmice, a jedan od najnervoznijih bio je Franck Ribery.

On je u jednom trenutku opalio šamar mladog beku Reala Carvajalu. Sudac Pedro Proenca, kao ni njegovi pomoćnici, nisu vidjeli ovi situaciju, pa je Francuz prošao bez kazne. Ipak, Ribery bi mogao dobiti Uefinu  kaznu naknadno jer su sve zabilježile kamere.

>> Kakav potop Bayerna: Real im utrpao četiri komada, asistencija Luke
>> 'Mandžukić se, umjesto da prijeti protivniku, usredotočio na neke druge stvari'

Komentara 6

DU
Deleted user
09:27 30.04.2014.

lusersko ponasanje. treba znati i gubiti!

JO
jozomali
09:49 30.04.2014.

francuz je prekratkih živaca ko i balotelli ...kazna svakako za ovaj debilizam

Avatar franioprvi
franioprvi
10:16 30.04.2014.

Crveni !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije