Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivno izdanje

Zvijezde nove Dive Style su hrabre žene: Život je toliko prekrasan da se za njega vrijedi boriti!

30.10.2023.
u 14:42

Reprezentativka Hrvatske u paraodbojci Maja Drobnjaković na naslovnici je Diva Stylea, a svoju su priču ispričale još mnoge hrabre žene

Nakon duže pauze, ponovno je izašlo glamurozno posebno izdanje magazina Diva - Diva Style. Cijeli je broj posvećen hrabrim ženama, koje su svojim primjerom pokazale kako mogu prevladati svaki životni izazov. One su inspiracija, snaga, hrabrost!

- Meni je pojam života toliko prekrasan da bih svakodnevno mogla pronaći tisuće razloga zašto se boriti. Naravno, sin mi je najveći razlog i smisao života, za njega se sve isplati - rekla je reprezentativka Hrvatske u paraodbojci Maja Drobnjaković, pred koju je život nakon amputacije potkoljenice zbog sarkoma kostiju postavio najveći izazov. Maja je za Divu Style ispričala odakle crpi snagu, kako je ponovno učila hodati te kako se snašla kao plesačica. Puno je učinila za afirmaciju osoba s tjelesnim oštećenjem. Razgovarali smo i s Petrom Petrušić, ženom koja je za liječenje svoje kćeri Lave prikupila čak 2,4 milijun eura u mjesec dana. 

Foto: Goran Čižmešija

- Za mene nije bilo druge opcije nego skupiti taj suludi iznos - kaže Lavina mama, koja je uz Maju, manekenku Lauru Bračun i Severinu Lajtman dio naše velike priče o hrabrim ženama. 

U novom broju Dive Style donosimo i puno sjajnih priča i intervjua. Cvjetni virtuoz Saša Šekoranja ispričao nam je sve o svojem novom početku, a Ana Radišić priznala je da je u duši sanjar kojeg poduzetništvo uvijek spusti na zemlju. Donosimo i ekskluzivni fotosession Marka Braića snimljen u predsjedničkom apartmanu zagrebačkog hotela Esplanade. Tu su i intervjui s Matijom Vuicom, Nenadom Soviljem, Ivanom Čuljak, Borutom Mihalićem... Modne i beauty priče snimane su na ekskluzivnim lokacijama otvorenima samo za Divu Style. Tako se cover story snimao u Hrvatskom glazbenom zavodu, koji je nakon potresa u opsežnoj konstrukcijskoj obnovi, no nama su otvorili svoja vrata. 

Foto: Goran Čižmešija

- Neizmjerno smo uživali u stvaranju novog povratničkog broja Dive Style. Ovo je izdanje naš ponos, ali i naša snaga, pa se i kao tema broja nametnula upravo hrabrost. Drago mi je da smo imali priliku ispričati priče ovih hrabrih žena, čiji su životi inspiracija svima nama kada nam je najteže - rekla je glavna urednica DIva Stylea Vesna Blašković. 

Ne propustite Divu Style na čak 188 stranica i darom - uzorkom NeoLumo losiona.

Od utorka 31. listopada potražite najglamuroznije izdanje na kioscima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije