Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije tijelo

Znate li što žene prvo primijete na muškarcima, a što muškarci na ženama?

Ilustracija
Pixabay
10.05.2020.
u 23:36

Svaka osoba na drugima uvijek primijeti nešto što ih privuče. Iako većina ljudi smatra da muškarci prvo primijete tijelo, ova anketa pokazala je suprotno.

Svaka osoba je drugačija te je privlače drugačije stvari na osobama. Bile to oči, osmijeh ili izgled tijela, svakog će nešto drugo privući kod neke osobe. Kako bi vidjeli koje su to karakteristike koje najviše privlače žene i muškarce, provela se kratka anketa, a rezultati su iznenadili mnoge, prenosi Daily Mail.

Većina žena prvo na muškarcu primijeti njegove oči, njih 27 posto, a zatim primjećuju i njegov osmijeh, njih 21 posto. Visina i ljepota muškarčevih zubi jednako je važna istom broju žena, njih 18,75 posto. Nakon toga primijete veličinu njegovog penisa te na kraju uoče njegove mišiće i općenito građu

“Svakako zube i visinu, ali samo jer sam ja visoka! Ajme, osjećam se tako površno”, komentirala je jedna sudionica u anketi. “Volim muškarca koji je lijepo građen, ali lijepe oči su to što me privuče da se izgubim u njima i njegovoj duši”, otkrila je druga. “Dobra veličina penisa i osmijeh, to su mi dvije najbolje karakteristike”, priznala je jedna sudionica.

Što se tiče muškaraca, njihovi odgovori su se malo razlikovali od ženskih. Muškarci isto prvo primijete oči, njih 34 posto, a zatim osmijeh, njih 24 posto. No sljedeće što uoče je ženina stražnjica, njih deset posto. Iza stražnjice primijete i njihove grudi, a zatim i njihove noge. 

“Prvo što primijetim su njezine oči, ipak su one ogledalo duše. Zatim primijetim i njezinu kosu, volim lijepu i dugu kosu”, komentirao je jedan sudionik. “Oči su te koje sve otkrivaju, njezino ponašanje i stav”, otkrio je drugi.

Pogledajte što savjetuju kumice s placa za vječnu ljubav:

Komentara 1

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
05:16 11.05.2020.

daily mail istražio? Pa engleskinje i englezi i moraju gledati u sve samo ne ljude, kad su da te Bog sačuva. Da im nema pridošlica iz naših krajeva da im oplemene malo genetsku sliku koju su napravili međusobnim spajanjem kroz par tisuća godina na tom otoku, bili bi si takvi da bi jedni drugima gledali u strop da se ne zgade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije